Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Jokipojat palasi sorvin ääreen – katso kuvat

08.08.2019

Jokipojat kokoontui maanantaina omatoimiselta harjoittelujaksolta takaisin sorvin ääreen. 

Jokipojat kokoontui maanantaina omatoimiselta jaksolta takaisin sorvin ääreen. Ohjelmassa on ollut erilaisia testejä, pelaajapalaverejä ja torstaina joukkue harjoitteli ensimmäisen kerran jäällä päävalmentaja Joni Petrellin alaisuudessa. 

– Hyvin on lähtenyt hommat käyntiin ja on mukava olla täällä. Pelaajat ovat hyvässä kunnossa ja kaikista paistaa raikas sekä hyvä fiilis. Alkuviikosta ohjelmassa oli testejä ja pidimme jokaisen pelaajan kanssa palaverin. Tämän viikon jäät ovat totuttelua ja peruskauraa, mutta ensi viikolla mennään pelillisiin asioihin ja treenataan jäällä kaksi kertaa päivässä, Jokipoikien päävalmentaja Joni Petrell kertoo. 

Tositoimissa Jokipojat nähdään ensimmäisen kerran reilun viikon päästä, kun perjantaina 16. elokuuta kohdataan vieraskaukalossa ensimmäisessä harjoitusottelussa hallitseva Mestis-mestari Ketterä.

Jäällä ärjypaitojen kanssa harjoitteli tänään myös tulevalla kaudella NHL:stä Vancouver Canucksin organisaatiosta pelipaikkaa tavoitteleva laitahyökkääjä Petrus Palmu.  

Valokuvaajavirtuoosimme Jami Ivanoff antoi kameran laulaa Jokipoikien harjoituksissa. Tsekkaa kuvat yltä. 

Mestis