IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Joensuun Kiekko-Pojat

Joukkuepäivä sai hymyt huulille – joukkue äänesti varakapteenit

Kausikorttiale

Jokipojat vietti perjantaina joukkuepäivää, johon kuului monipuolista ohjelmaa. Samalla joukkue äänesti varakapteenistoon Joonas Larinmaan, Lassi Raitasen ja Taavi Tialan.

Jokipojat vietti perjantaina joukkuepäivää. Joukkue jaettiin ryhmiin kipailua varten. Rankka kilpailu koostui 16 kilometrin juoksusta, koripallorastista Joensuun Katajan kapteenin Matias Ojalan kanssa, Ilosaaressa odotti uintirasti, Noljakassa puolestaan mäkitrivia, Jokiasemalla Sub-rasti, Jet Set - sporttibaarissa pelaajilla oli virvoke -rasti ja päivä huipentui Tiedekeskuksen saunaan.

Voiton nappasivat Wiljami Kupiaisen, Lassi Raitasen, Oskari Seppälän, Erno Räisäsen ja Taavi Tialan muodostama joukkue. Ryhmän voittoaika oli tunti ja 42 minuuttia. 

– Todella mukava päivä. Paljon oli juoksua ja erilaisia tehtäviä. Kyllähän tällaiset tapahtumat hioo joukkuetta yhteen ja tässä pääsee vielä paremmin tutustumaan toisiin. Meillä oli juoksukuntoiset jätkät joukkueessa ja hyvä taktiikka. Joukkueilla oli yksi pyörä käytössä ja vaihdoimme aina ajajaa ja tarakalla istujaa, Taavi Tiala kertoi päivän päätteeksi. 

Voittajat palkittiin Jokipoikien pipoilla ja yhteistyökumppanimme Burger Kingin lahjakorteilla.

Joukkuepäivän yhteydessä pelaajat äänestivät varakapteenit alkavalle kaudelle. Varakapteenin A-kirjainta paidassaan kaudella 2019–20 kantavat Joonas Larinmaa, Lassi Raitanen ja Taavi Tiala. Jokipoikien kapteenina jatkaa puolustaja Esa Lehikoinen.

– Meillä on hyvä ja kokenut kapteenisto. Kaikilla on aika monta peliä tätä sarjaa takana. Valinta oli minulle iso kunnianosoitus, Tiala sanoi.