Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Päävalmentaja Jouni Variksen valmennuspesti päättyy kuluvaan kauteen.

16.02.2019

Päävalmentaja Jouni Varis on ilmoittanut, ettei hän jatka Jokipoikien päävalmentajana tulevalla kaudella. Helmikuusta vuodesta 2017 saakka ärjylaumaa luotsannut joensuulaisvalmentaja päättää tehtävänsä tähän kevääseen.

-Uudenvuoden jälkeen ilmoitin seuralle, etten tule jatkamaan tehtävissäni ensi kaudella. Päätöksen tein täysin itse. Halusin olla reilu seuraa kohtaan ja ilmoittaa aikomukseni hyvissä ajoin. Nyt seura on saanut hyvin aikaa uuden päävalmentajan etsintään, Varis paljastaa.

Varis haluaa keskittyä nyt täysillä loppukauteen joukkueensa kanssa.

-Kausi on vielä pahasti kesken ja alamme lähestymään kauden tärkeimpiä pelejä. Haluan, että joukkue ja valmennus saa keskittyä rauhassa omaan tekemiseen ja mennä toivottavasti päätyyn asti. Katsotaan sitten kauden jälkeen, miten on mennyt ja ynnätään mennyttä aikaa kasaan kattavammin.

Seuran johtoportaassa ollaan oltu tyytyväisiä Variksen antamaan panokseen.

-On ollut miellyttävä projekti. Olisi ollut toiveissa vielä yksi kausi, mutta kunnioitamme Jounin päätöstä. Nyt keskittyminen on kuitenkin täydellisesti loppukaudessa. Uuden päävalmentajan suhteen olemme kuitenkin hyvässä tilanteessa ja tiedotamme siitä erikseen lähiaikoina, puheenjohtaja Jarkko Immonen kommentoi.

Mestis