IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff

Mehtimäki Oy lomauttaa henkilöstöä, tukiottelu Karjala vs. Covid-19 pelataan 30.12

Koronapandemian vuoksi keskeytetty Mestis-kausi pakottaa Mehtimäki Oy:n aloittamaan lomautukset. Lomautukset koskevat Kiekko-Poikien joukkuetta, valmentajia ja huoltajia. Lomautukset alkavat 31.12.2020 ja kestävät enintään 90 päivää.

Mestis tiedotti 23.12 sarjan keskeytyksen jatkumisesta, koska pelaaminen tyhjille katsomoille ei ole tällä hetkellä mahdollista. Kausi on keskeytetty toistaiseksi ja tammikuun pelit jäävät ilman pelipäiviä. Mestis ja seurat seuraavat tilannetta viikoittain ja tiedottaa kauden jatkumisesta välittömästi, kun se on mahdollista.

” Toistaiseksi keskeytetty Mestis-kausi aiheuttaa meille merkittäviä tulojen menetyksiä ja olemme pakotettuja reagoimaan tilanteeseen. Kun saimme tiedon kauden keskeytyksen jatkumisesta, oli päätös lomautusten aloittamisesta väistämätön, mutta samalla erittäin raskas. Toivomme, että kautta päästään jatkamaan mahdollisimman nopeasti, kertoo Mehtimäki Oy:n toimitusjohtaja Kalle Kerman ”

Tukiottelu Karjala vs. Covid-19 pelataan 30.12

Kiekko-Pojat pelaavat 3 vs. 3 tukiottelun yhteistyössä Ketterän kanssa vielä ennen lomautusten alkamista. Ottelu pelataan Imatralla keskiviikkona 30.12 klo. 18:30 alkaen. Ottelutapahtuma kuvataan ja lähetetään suorana lähetyksenä Solidsportin kautta. Katseluoikeudet otteluun ovat myynnissä osoitteessa: solidsport.com/KarjalavsCovid.

” Haluan kiittää koko joukkuetta ammattimaisesta suhtautumisesta tähän otteluun juuri ennen lomautusten alkamista. Toivomme, että myös yleisö ja yhteistyökumppanit lähtevät joukolla mukaan tukemaan molempia seuroja tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, päättää Kerman ”