IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff

Mestis-kausi jatkuu lauantaina 13.2!

Koff

Mestis-kausi jatkuu tyhjille katsomoille

Mestiksen seurat ovat keskiviikko-iltana päättäneet jatkaa kautta 13.2 alkaen. Edellisen kerran Mestistä pelattiin 28.11, joten tauko venyi yli kahden kuukauden mittaiseksi.
 
” Huikea homma, että kausi jatkuu ja pitkä odotus päättyy. Nyt kun pelit jatkuvat tyhjille katsomoille niin tarvitsemme entistä enemmän kannattajien ja yhteistyökumppaneiden tukea. Tulemme kuluvan viikon aikana julkistamaan ensimmäiset tukikampanjat, joihin toivomme laajaa osallistumista koko pohjoiskarjalaiselta kiekkoväeltä, kertoo Kiekko-Poikien manageri Jaakko Lipponen. ”
 
Kiekko-Poikien kotiottelut pelataan tartuntatautiviranomaisten määräysten mukaisesti rajoitetulla katsomokapasiteetilla. Otteluissa aitiot ovat asiakkaiden käytettävissä 50 % katsojakapasiteetilla.
 
Mestis pelataan loppuun, joukkuemäärä tarkentuu myöhemmin

Mestis ja seurat ovat keskustelleet kauden jatkamisesta joulu- ja tammikuun ajan ja nyt kun vaakakupissa oli kauden peruuttaminen lopullisesti, oli osa seuroista valmis pelaamaan kauden loppuun, vaikka se tarkoittaisi tyhjille katsomoille pelaamista. Mukana sarjassa olevien joukkueiden määrä tarkentuu myöhemmin.
 
” On hienoa, että sarja päästään pelaamaan loppuun etenkin pelaajien, valmentajien ja huoltajien kannalta. He ovat eläneet pitkään epävarmuudessa, joten tämä päätös oli enemmän kuin toivottu, kertoo Kiekko-Poikien toimitusjohtaja Kalle Kerman. ”
 
Opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatu tuki Mestikselle auttaa seuroja loppukauden kulujen kattamisessa.
 
” Täytyy nöyränä ottaa vastaan valtion myöntämä tuki. On selvää, että koko loppukauden kuluja emme tule rahalla kattamaan, mutta tuki on joka tapauksessa merkittävä apu seurojen nykytilanteeseen. Lisäksi tarvitsemme vielä yritysten ja Kiekko-Poikien kannattajien tukea, että saamme kauden vietyä kunnialla maaliin, päättää Kerman ”

Mestis jatkuu alla näkyvästä sarjatilanteesta

b5c6ee68-72c3-4ed2-abaf-106a135cd150.jpg

Kiekko-Pojat tiedottaa kuluvan viikon aikana lisää sarjan jatkumisesta, tukikampanjoista ja joukkueen tilanteesta.