IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff

Otteluraportti: Kiekko-Pojat – Peliitat 3-2

Koff

Janne Tavi debytoi voitokkaassa illassa Mehtimäellä.

Ennen lauantai-illan ottelua pidettiin hiljainen hetki menehtyneen Jussi Jormakan muistoksi. Itse ottelu alkoi kuitenkin joensuulaisittain pirteästi: vain puolentoista minuutin pelin jälkeen Lauri Heino iski kauden viidennen maalinsa Niki Blombergin ja Wiljami Kupiaisen loistavasta alustuksesta. Selvästi piristynyt kotiyleisö sai muutenkin nauttia erittäin vauhdikkaasta avauserästä, jossa ylivoimaakin päästiin kokeilemaan siinä kuitenkaan onnistumatta. Johtoa lisäsi vielä loppuerän aikana Olli Korhonen, Samuel Salosen sekä Markus Kankaanperän napsiessa syöttöpisteet mieheen.

Myös toinen erä toi tullessaan pirteitä esityksiä. Varsinkin alkupuoliskolla syntyi pitkiä hyökkäyspään tilanteita, ja ajassa 31:03 syntyi tulosta Valtteri Lipiäisen toimesta. Peliitoille avautui tilaisuus kaventaa ylivoimalla kolmeen otteeseen, mutta tulosta ei syntynyt.

Kolmannessa erässä vieraat saivat kavennusmaalin, kun Erno Ripatti viimeisteli osuman Attila Adorjanin selän taakse Joona Lankisen sekä Niklas Virtasen syötöstä. Lisää pökköä pesään iski ylivoimalla Oskari Lemetyinen, Samuel Salosen istuessa jäähyä huitomisesta. Peliitoille avautui vielä mahdollisuus tasoittaa ylivoimalla, mutta kivikova puolustus sekä maalivahti torjuivat yritykset, ja voitto oli tosiasia

- Loistavat kaksi erää meiltä, joissa ei annettu vastustajalle mitään palaa. 3-0 -tilanteen jälkeen otettiin kuusi jäähyä joten sen myötä viimeinen erä meni selviytymistaisteluksi. Meni miten meni, niin ei näissä peleissä enempää voi pisteitä ottaa, joten siihen ollaan erittäin tyytyväisiä, päävalmentaja Joni Petrell totesi ottelun jälkeen.

Tulevalla viikolla pelataan tuplasti Ketterää vastaan. Keskiviikkona 18.11 Imatran pojat isännöivät meitä klo 18:30 alkavassa ottelussa, ja se on nähtävillä Ruutu-palvelun kautta. Perjantaina 20.11 pelataan samaista poppoota vastaan PKS Areenalla, ja alkamisaika on sama: klo 18:30.

Kiekko-Pojat - Peliitat 3-2 (2-0, 1-0, 0-2)

01:30 1-0 Lauri Heino (Niki Blomberg, Wiljami Kupiainen)

15:10 2-0 Olli Korhonen (Samuel Salonen, Markus Kankaanperä)

31:03 3-0 Valtteri Lipiäinen (Matias Mustonen, Oskari Seppälä)

45:46 3-1 Erno Ripatti (Joona Lankinen, Niklas Virtanen)

50:09 3-2 Oskari Lemetyinen (Juuso Jämsen, Lassi Liljamo) YV

Torjunnat:

Attila Adorjan, Kiekko-Pojat 6+2+13=21

Mikael Petro, Peliitat 12+12+1=25 (pois maalilta 58:59-60:00)