IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff

Tiedote 20.11.2020

Joensuun kaupungin valmiusryhmän päätöksellä aikuisten harrasteliikunta keskeytetään maanantaista 23.11 alkaen. Tänä iltana 20.11 pelattavaan kotiotteluun Kiekko-Pojat-Ketterä päätöksellä ei ole vaikutusta, vaan ottelu voidaan pelata normaalisti.

- Olemme olleet yhteydessä kaupungin viranomaisiin ja saaneet vahvistuksen, että voimme järjestää tämän illan ottelutapahtuman normaalisti. Kerromme lisää päätöksen vaikutuksesta toimintaamme heti kun saamme lisätietoa asiasta, kertoo Kiekko-Poikien toimitusjohtaja Kalle Kerman.

Illan ottelutapahtumassa Kiekko-Pojat ottavat ensimmäisen kerran käyttöön hallin lohkojaon. Halli jaetaan kolmeen lohkoon.

- Ihmiset ovat tämän kauden kotiotteluissa pitäneet esimerkillisesti huolta käsihygieniasta ja turvaväleistä. Lohkojaolla pystymme entisestään lisäämään katsojien turvallisuutta. Katsojat voivat tutustua lohkojakoon nettisivuillamme ja toivomme, että ihmiset saapuvat ajoissa paikalle illan otteluun, että vältymme ruuhkilta sisäänkäynneillä, jatkaa Kerman.

Lisätiedot:

Kalle Kerman

0400-299209

kalle.kerman@joensuunkiekkopojat.fi