IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff

Turvallinen ottelutapahtuma Mehtimäellä

Koff

Kiekko-Poikien ottelutapahtumissa Mehtimäen jäähallissa kaudella 2020-2021 noudatetaan valtiovallan ja viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia. Ottelutapahtumien erikoisjärjestelyiden tavoitteena on varmistaa mahdollisimman hyvin katsojien ja muiden tapahtumaan osallistuvien turvallisuus. Toivomme kaikkien katsojien tutustuvan ja varautuvan etukäteen näihin erityisjärjestelyihin ja noudattavan alla olevaa ohjeistusta. Tärkeimmät yleiset ohjeistukset otteluun saapuville ovat:

  • ÄLÄ SAAVU OTTELUUN, JOS SINULLA ON KORONAOIREITA!
  • PIDÄ TURVAVÄLI 1-2 METRIÄ JONOISSA, KÄYTÄVILLÄ JA KATSOMOISSA!
  • YSKI HIHAAN TAI NENÄLIINAAN!
  • MUISTA PESTÄ KÄDET JA KÄYTTÄÄ KÄSIDESIÄ!

Lisäksi suosittelemme katsojille kasvomaskin käyttämistä otteluiden aikana! Kasvomaskeja on myytävänä Kiekko-Poikien verkkokaupassa, johon pääset tästä.

LIPUNMYYNTI

Suosittelemme, että kaikki katsojat hankkivat liput otteluihin ennakkoon. Ennakkoliput voit ostaa suoraan Ticketmasterin sivuilta tästä. Ovelta lipun ostavia pyydämme saapumaan paikalle ajoissa, että pystymme välttämään ruuhkien syntymisen. Lipunmyynnissä ovelta kysytään asiakkaalta, onko hänellä koronavilkku -sovellus ladattuna. Jos ei ole, pyydetään antamaan puhelinnumero mahdollisen jälkikäteen tapahtuvan altistumisen selvitystä varten. Puhelinnumeron antaminen on vapaaehtoista, mutta erittäin suositeltavaa. Puhelinnumeroita säilytetään kaksi viikkoa, jonka jälkeen ne hävitetään.

Olemme poistaneet lipuista ja kausikortista paikkanumerot. Katsoja voi valita paikkansa vapaasti lipussa osoitetusta katsomosta pitäen kuitenkin huolta turvaväleistä. Samaan seurueeseen kuuluvat voivat istua yhdessä, mutta seurueiden välille suositellaan jätettäväksi yhden penkin verran turvaväliä. Katsomoihin myytävien lippujen määrä on keskimäärin 50 % yksittäisen katsomon katsojakapasiteetista. Kaiteilta pelin katsominen on kielletty.

LIIKKUMINEN HALLISSA

Mehtimäen jäähallissa kulkeminen on vapaata, sillä hallia ei ole toistaiseksi jaettu sektoreihin. Katsojat voivat myös vapaasti valita myyntipisteen tai WC-tilan. Toivomme kuitenkin, että erätauoillakin huomioidaan turvavälit ja vältetään ruuhkien syntymistä. 

KIOSKI- JA ANNISKELUMYYNTI

Kioskimyynti tapahtuu pääaulan alueella neljästä myyntipisteestä. Lisäksi katsojia palvelee harjoitushallin puolella myös A-junioreiden kioski. Katsojien ja myyntihenkilökunnan suojaamiseksi myyntipisteisiin on asennettu suojapleksit. Pyydämme katsojia huomioimaan turvavälit jonottaessa. Kaikissa myyntipisteissä suositellaan lähimaksun käyttämistä.

KÄSIHYGIENIA

Ottelutapahtumaa varten halliin on asennettu käsidesin annostelijoita, joita löytyy näkyviltä paikoilta kaikkien sisäänkäyntien ja myyntipisteiden välittömästä läheisyydestä. WC-tiloissa käydessänne suosittelemme käyttämään pesuainetta käsien puhdistamiseen. Lisäksi ihmisiä muistutetaan käsihygieniasta kylteillä ja kuulutuksilla otteluiden aikana.

Tervetuloa perjantaina Mehtimäelle! Tehdään yhdessä turvallinen ottelutapahtuma.