Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschTerveystaloKoffAutotalo HartikainenHonkarakenneMercedes-BenzNoPain
Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

KARJALAINEN JA RÄMÖ PENKINTAKANA SEURAAVAT KAKSI KAUTTA

Dataline

KARJALAINEN JA RÄMÖ PENKINTAKANA SEURAAVAT KAKSI KAUTTA

Joensuun Kiekko-Pojat jatkaa tutussa komennossa tulevat kaudet, kun päävalmentaja Simo Karjalainen ja apuvalmentaja Mikko Rämö ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen kauteen 2024-2025 asti.

Kiekko-Poikien manageri Jaakko Lipponen on mielissään siitä, että valmennustiimi jatkaa Joensuussa.

-  Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Simon ja Mikon työhön.  Päivittäinen tekeminen ja vaatimustaso on saatu sille tasolle jota organisaatiomme haluaa. Seura haluaa jatkuvaa kehittymistä joka osa-alueella ja sen takia halutaan, että täällä on intohimoisia ihmisiä töissä jotka haluaa kehittyä ja kehittää seuraa ,toteaa manageri Jaakko Lipponen.

Simo Karjalainen ja Mikko Rämö ovat erittäin tyytyväisiä pitkään jatkopestiin.

- Halu on kova olla viemässä joensuulaista kiekkoa eteenpäin ja näen tässä organisaatiossa suuren potentiaalin. Yhteistyö on sujunut Simon kanssa hyvin ja molempien vahvuudet tukevat toisiaan, kertoo Mikko Rämö.

 -   Olen kiitollinen ja ylpeä siintää, että organisaatio luottaa minuun. Ollaan seuran kanssa samalla sivulla siinä missä Kiekko-Pojat haluaa olla tulevaisuudessa ja miltä seura näyttää. Tällä hetkellä kaikki energia on kuitenkin siinä, että Kiekko-Pojat on voittava joukkue tänä keväänä, toteaa päävalmentaja Simo Karjalainen.

-   Valmennuksen tärkein tehtävä on luoda ympäristö mikä mahdollistaa pelin ja pelaajien kehityksen. Pelaajien pitää sopeutua siihen vaatimustasoon ja kehittää myös itse itseään, päättää Karjalainen.

Lisäksi Kiekko-Pojat on purkaneet pelaajasopimukset Kohei Saton ja Julius Korjuksen kanssa yhteisymmärryksessä.