Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschTerveystaloKoffAutotalo HartikainenHonkarakenneMercedes-BenzNoPain
Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

KARJALAISESTA UUSI PÄÄVALMENTAJA - MARTIKAINEN VAPAUTETTU TEHTÄVÄSTÄ

KARJALAISESTA UUSI PÄÄVALMENTAJA - MARTIKAINEN VAPAUTETTU TEHTÄVÄSTÄ

Joensuun Kiekko-Pojat on päättänyt vapauttaa päävalmentaja Kari Martikaisen tehtävästään. Kiekko-Poikien uusi päävalmentaja on apuvalmentajana alkukauden toiminut 35-vuotias Simo Karjalainen. 

Seuran manageri Jaakko Lipponen kommentoi tuoretta uutista seuraavanlaisesti.

- Tämä on kilpaurheilua ja tässä pelataan tuloksesta. Ollaan asetettu seurana tietyt tulos tavoitteet ja vaatimustaso urheilutoimen toiminnalle. Nyt ne ei ole toteutuneet, niin kuin olisimme halunneet. Päätöstä ei tehty yhden ottelun perusteella vaan pidempi aikaväli ratkaisee. Koettiin, että nyt pitää tehdä muutostoimenpiteet hyvissä ajoin, toteaa manageri Lipponen.

- Simo on vaihtoehdoista paras tähän tilanteeseen. Näemme Simossa ne ominaisuudet, vaatimustason, tietotaidon ja osaamisen jota nyt joukkue tarvitsee pääsemään omalle tasolle jokapäiväisessä tekemisessä. Haluamme kiittää Karia ajasta Joensuussa ja toivottaa hyvää jatkoa tulevaan, päättää Lipponen.

Tuleva päävalmentaja Karjalainen kommentoi asiaa seuraavanlaisesti.

-  Kiitän seuraa luottamuksesta ja tästä mahdollisuudesta. Arjen intohimo, kehittävän ympäristön luominen ja halu kilpailla ovat olleet vahvuuksiani valmentajana, niin ne ovat myös tässä roolissa. Joukkueessa on olemassa selkeät vahvuudet. Yhdessä meidän pitää lähteä kehittämään peliä siihen suuntaan, että ne näkyvät jatkossa vahvemmin. Kun halutaan olla voittava joukkue, meillä pitää olla enemmän voittavia tapoja. Luonne, halu voittaa yksittäinen tilanne ja yhdessä pelaaminen. Näitä meidän pitää pystyä parantamaan, kertoo päävalmentaja Karjalainen

Kiekko-Pojat pelaa seuraavan ottelunsa Mestiksessä huomenna Heinolassa Peliittoja vastaan.

Lisätietoja Jaakko Lipponen p.0443211073