Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschTerveystaloKoffAutotalo HartikainenHonkarakenneMercedes-BenzNoPain
Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Keskushyökkääjä Garrett Wright Kiekko-Poikiin!

Dataline

Keskushyökkääjä Garrett Wright Kiekko-Poikiin!

Joensuun Kiekko-Pojat on solminut mielenkiintoisen pelaajasopimuksen tulevaksi kaudeksi, kun amerikkalainen Garrett Wright saapuu Joensuuhun.

21-vuotias monipuolinen keskushyökkääjä saapuu Joensuuhun USHL:stä, joka on kovatasoinen Yhdysvaltain juniorijääkiekon pääsarja.

Wright pelasi viime kaudella USHL:ssä Youngston Phantomsin ja Omaha Lancersin joukkueissa. Wright oli kovatasoisen Omahan tehokkaimpia pelaajia tehden 40 ottelussa tehopisteet 12+18=30. Phantomsin riveissä hyökkääjä viimeisteli 22 ottelussa tehopisteet 3+4=7 pistettä ja kahdessa playoff-ottelussa tehot 1+1.

Seuran General Manageri Jaakko Lipponen ja päävalmentaja Kari Martikainen kommentoivat tuoretta sopimusta seuraavanlaisesti.

- Hyviä keskushyökkääjiä on etsitty ja nyt sellainen löyty. Garrett on vahva kahdensuunnan keskushyökkääjä, joka pystyy tekemään myös tulosta, kertoo General Manager Lipponen.

- Todella mielenkiintoinen nuori keskushyökkääjä on kyseessä. Tulevaisuuden pelaaja, joka tuo kokoa ja ratkaisuvoimaa lisää joukkueeseen, toteaa Kari Martikainen.

Garrett Wright saapuu innoissaan Suomeen.

- Erittäin innoissani olen sopimuksesta. Olen aina halunnut päästä pelaamaan Eurooppaan. Odotan jo kovasti, että pääsen tutustumaan joukkueeseen ja ennen kaikkea pelamaan ja auttamaan joukkuetta omilla vahvuuksillani, päättää Wright.

Wright saapuu Joensuuhun viimeistään viikonloppuna. Lisäksi Kiekko-Poikien ja kanadalaisen hyökkääjän Alex MacDonaldin pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä ja seura toivottaa Alexille onnea tulevaan.