Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschTerveystaloKoffAutotalo HartikainenHonkarakenneMercedes-BenzNoPain
Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Hyökkäys vahvistuu - Kombe Kiekko-Poikiin!

Dataline

Kombe Kiekko-Poikiin!

Joensuun Kiekko-Pojat saa kovan vahvistuksen hyökkäykseen, kun 22-vuotias keskushyökkääjä Kristjan Kombe liittyy joukkueeseen loppukauden mittaisella sopimuksella.

Isokokoinen Kombe on pelannut alku syksyn K-Vantaan riveissä. Suomen Cupin 4 ottelussa taitava hyökkääjä teki tehot 4+6=10.

Kombe pelasi viime kaudella Mestistä K-Vantaan paidassa 40 ottelua tehden niissä 8+22=30 tehopistettä. Lisäksi hän pelasi KHL:ssä 3 ottelua Jokereiden-paidassa tehoin 1+0. Hyökkääjältä löytyy myös kokemusta Liigasta 64 ottelun verran HPK:n riveistä.

Kristjan Kombe ja seuran manageri Jaakko Lipponen kommentoivat tuoretta sopimusta seuraavanlaisesti.

- Todella hienoa tulla tähän joukkueeseen ja todella kiitollinen, että sain tämän mahdollisuuden. Haluan auttaa joukkuetta menestymään ja kehittyä myös itse samalla vielä paremmaksi pelaajaksi, kertoo Kombe.

- Kombe on vahva keskushyökkääjä, joka pystyy tekemään myös tulosta. Hän täyttää juuri ne raamit, jota olemme etsineet joukkueeseen, päättää manageri Lipponen.