Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschTerveystaloKoffAutotalo HartikainenHonkarakenneMercedes-BenzNoPain
Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Matej Galbavy Kiekko-Poikiin!

Dataline

MATEJ GALBAVY KIEKKO-POIKIIN!

Joensuun Kiekko-Pojat on solminut pelaajasopimuksen loppukaudeksi, kun Slovakialainen vahvistus Matej Galbavy saapuu Joensuuhun.

24-vuotias hyökkääjä on pelannut ammattilaisena jo usean kauden ajan Euroopan kovissa sarjoissa. Galbavylta löytyy kokemusta Ruotsin pääsarjasta SHL:stä, Ruotsin Hockeyallsvenskanista, sekä Norjan ja Slovakian pääsarjoista.

Viime kaudella vahvana luistelijana tunnettu Galbavy pelasi Pohjoiskarjalaisille kiekkoihmisille tutun valmentajan Tomek Valtosen joukkueessa Slovakian pääsarjaa HK Dukla Michalovcen riveissä. Tällä kaudella hyökkääjä on pelannut Slovakian pääsarjaa kahdentoista ottelun verran HK 32 Liptovsky Mikulasin riveissä.

Seuran manageri Jaakko Lipponen kommentoi pelaaja tilannetta ja  tuoretta sopimusta seuraavanlaisesti

-  Saadaan joukkueeseen sellainen palanen, joka pystyy ja ymmärtää meidän pelitavan. Galbavy on loistava ja vahva luistelija, joka tuo pukukoppiin myös lisää ammattimaisuutta, toteaa seuran manageri Jaakko Lipponen.

- Verkot on vielä vesillä ja kartoitamme mahdollisia muita vahvistuksia vielä alakertaan, päättää Lipponen.

Galbavy saapuu Joensuuhun tänään ja hän pelaa ensimmäisen ottelunsa Kiekko-Poikien paidassa perjantaina PKS-Areenalla.