Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschTerveystaloKoffAutotalo HartikainenHonkarakenneMercedes-BenzNoPain
Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

NÄHDÄÄN TAITOKORTTELISSA LAUANTAINA 15. HUHTIKUUTA!

Dataline

NÄHDÄÄN TAITOKORTTELISSA LAUANTAINA 15. HUHTIKUUTA❗

Pue villapaita päälle ja tule paikalle Joensuun Taitokorttelin Kauppakamariin tapaamaan Kiekko-Poikien pelaajia, valmentajia, sekä seurajohtoa 15. huhtikuuta kello 12.00 alkaen.

------------

ULKOILUTA VILLAPAITAA LAUANTAINA 15. HUHTIKUUTA

Taidon ja käsityön viikko huipentuu Ulkoiluta villapaitaa -päivään lauantaina 15. huhtikuuta. Silloin Taitokorttelissa ulkoiluttavat villapaitojaan ainakin Joensuun Kiekko-Poikien pelaajat, valmentajat ja toivottavasti myös fanit, kertoo Kiekko-Poikien myyntipäällikkö Tomi Saali. Luvassa on nimittäin joukkueen fanitapaaminen Taitokorttelin Kauppakammarissa alkaen klo 12.

Ne, jotka eivät pääse Taitokortteliin ulkoiluttamaan rakkaimpia ja tärkeimpiä villapaitojaan, voivat jakaa kuvansa Taitokorttelin Facebook-sivun julkaisun yhteydessä. Missä villapaidat liikkuvat tuona keväisenä lauantaina, ja millaisia ovat tarinat villapaitojen takana? Villapaitakuvansa jakaneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja. Nyt on lupa olla ylpeä omasta villapaidasta, olipa se sitten itse tehty tai vaikkapa mummin, kummin tai ystävän tekemä!

Taito Pohjois-Karjala ry:n ideoimaa Ulkoiluta villapaitaa -päivää vietettiin ensimmäistä kertaa vuosi sitten. Se keräsi kymmenittäin upeita villapaitakuvia Taitokorttelin Facebook-sivulle, myös maakunnan ulkopuolelta.

Lisää Taidon ja käsityön viikosta Taitokorttelin verkkosivustolla.

https://taitokortteli.fi/…/taidon-ja-kasityon-viikko-tulee…