IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff

Kiekko-Pojat palaa tositoimiin, perjantaina 5.3 pelataan kotiottelu JoKP-Hokki

Koff

Koronakaranteenin vuoksi viimeiset kaksi viikkoa kotioloissa harjoitellut Kiekko-Pojat palaa joukkueharjoitteluun tiistaina ja aloittaa valmistautumisen perjantaina 5.3 pelattavaan kotipeliin Hokkia vastaan. Harjoittelu on sujunut olosuhteisiin nähden hyvin ja päävalmentaja Benjamin Laurinkari odottaa jo vesi kielellä paluuta arkeen ja perjantain ottelua.

 

- Hieno juttu, että päästään takaisin jäälle ja kohti viikonlopun kamppailuja. Tämä kausi vaatii jokaiselta jatkuvaa sopeutumista ja sietämistä. Siihen huutoon koko joukkue on vastannut hienosti. Olemme karanteenijakson aikana kokoontuneet etäyhteyksillä yhteen joukkueena ja pienemmissä ryhmissä mutta vähänhän niistä etäpalavereista semmoinen hienhaju puuttuu, vaikka Karjalainen loistavia etäjumppia palaverien jälkeen on pitänytkin.

 

Kiekko-Poikien joukkue toimihenkilöineen asetettiin kaksi viikkoa sitten karanteeniin tartuntatautiviranomaisen toimesta, jonka jälkeen koko joukkueelle tehdyissä testeissä on todettu koronatartuntoja. Kaikilla tartunnan saaneilla oireet ovat olleet kuitenkin lieviä ja pelaajien kohdalla terveydentilaa ja pelikuntoa arvioidaan yksilökohtaisesti joukkueen lääkärin toimesta.

 

Joukkue vahvistuu ja on valmiina kevään ratkaisupeleihin

Helmikuussa vahvasti kahden kuukauden tauolta peleihin palannut Kiekko-Pojat vahvisti vielä siirtorajan kynnyksellä rivejään maalivahti Eetu Randelinilla sekä hyökkääjillä Oliver Kapasella ja Rasmus Smedbergillä. Uudet pelaajat saapuvat Joensuuhun kreivin aikaan, koska perjantain kotiotteluun Kiekko-Pojat lähtee vajaamiehisenä pelaajien eri pituisten karanteenien ja loukkaantumisten vuoksi. Laurinkari näkee kuitenkin, että joukkue on nyt valmis loppukauteen ja leveyttä on riittävästi kevään ratkaisupeleihin. Joukkue taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ja on jo iskuetäisyydellä kotietua ajatellen. 

 

- Tässä erikoisessa ajassa ja tilanteessa tuli akuutti tarve täydentää joukkuetta. Pelaajien luonteet sopivat varmasti hyvin ryhmään ja mikä tärkeintä, saadaan kokoonpano jalkeille ja päästään pelaamaan viikonloppuna. Eetu on lahjakas nuori maalivahti ja tuo kaivattua laajuutta meidän maalivahtiosastolle. Oliver on hyvin mielenkiintoinen nuori pelaaja. Kolmannen polven Kiekko-Poika pystyy pelaamaan keskellä ja laidassa, joten tuo lisää vaihtoehtoja hyökkäykseen. Rasmus taas on Mestiksessä jo useamman kauden pelannut työteliäs ja luotettava kahden suunnan hyökkääjä vaarallisella laukauksella, erikoisosaamista myös alivoimapelissä, luonnehtii Laurinkari.

 

Loppukauden ottelut pelataan aluehallintoviranomaisen määräysten mukaisesti suljetuin ovin, mutta Kiekko-Poikien otteita on mahdollista seurata loppukauden aikana Ruutu+-kanavalla.

 

Kiekko-Poikien seuraavat ottelut:

 

Pe 5.3.2021             JoKP - Hokki            

La 6.3.2021              KeuPa HT - JoKP

Ke 10.3.2021           JoKP - KeuPa HT      

Pe 12.3.2021            Hokki - JoKP            

La 13.3.2021            JoKP - Ketterä