Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Otteluraportti: Hokki – Kiekko-Pojat 1-3

12.03.2021

Kauden ensimmäinen ottelu Kajaanissa päättyi voittoon!

Viikon toisessa ottelussa Kiekko-Pojat vieraili Kainuun maaperällä Hokin vieraana. Isännät antoivat
kylmän tervetuliaiskasteen, kun Samu Pyykkönen vei heidät johtoon jo minuutin pelin jälkeen.
Tasainen alkuerä kääntyi puolenvälin tienoilla joensuulaiskoplan hyväksi, kun loistoalustuksista ensin
Valtteri Lipiäinen, ja sitten Rasmus Smedberg toivat pelin ensin tasoihin ja sitten johtoon. Kaiken
kaikkiaan ensimmäinen erä toi viihdyttäviä tilanteita ja sopivasti iltapuhdetta molempien puolien
veskareille.

Toinen erä oli varsinkin sen alussa isäntäjoukkue Hokin hallintaa. Eetu Randelin joutui torjuntatöihin
aktiivisesti, kun kollega Tuomas Tolonen sai olla selvästi rauhallisemmassa asemassa. Puolivälin
tienoilla Kiekko-Pojat alkoi saada painetta kajaanilaispäätyyn, ja ajassa 12:02 Lipiäinen sekä
kultakypärä Samuel Salonen tarjoilivat Oula Uskille loistopaikan, josta tuloksena Uskin kauden viides
täysosuma. Erän loppupuolella Uski viimeisteli vielä illan toisen osumansa, mutta se hylättiin heti
käsiosuman takia. Toiselle erätauolle lukemissa 1-3 joensuulaisten hyväksi.

Myös ottelun päätöserässä Hokki hallitsi vahvasti peliä. Randelin torjui lähestulkoon iltapuhteenaan
kiekkoja, kun isännät hakivat vimmatusti tasoitusta. Lopulta Hokki haki kavennusta ilman maalivahtia,
mutta ei onnistunut. Näin ollen Kiekko-Pojat paikkasi keskiviikon pettymystään voitolla, ja kolme
pistettä Joensuuhun.

Huomenna lauantaina pelaamme kotona Ketterää vastaan. Ottelu alkaa klo 17, ja sitä voi seurata
etänä Ruudusta. Otteluita ei toistaiseksi pääse katsomaan paikan päälle.

Hokki - Kiekko-Pojat 1-3 (1-2, 0-1, 0-0)

1:05 1-0 Samu Pyykkönen

9:13 1-1 Valtteri Lipiäinen (Juho Juvonen, Esa Lehikoinen)

12:15 1-2 Rasmus Smedberg (Jonne Brygger, Ville Sivonen)

32:02 1-3 Oula Uski (Valtteri Lipiäinen, Samuel Salonen)