12.02.2021

Ensimmäinen peli pitkän tauon jälkeen toi voiton IPK:sta!

Kiekko-Pojat palasi kehiin ensi kertaa marraskuun lopun jälkeen, kun joukkue matkasi
Iisalmeen IPK:n vieraaksi. Benjamin Laurinkarin valmentama ryhmä näytti alusta asti, että
luistin kulkee tauon jälkeenkin tehokkaasti. Kotijoukkueen Niki Koskisen otettua jäähyn
ajassa 5:06, pääsivät joensuulaiset kokeilemaan ylivoimaa, siinä kuitenkaan onnistumatta.
Yhdentoista minuutin jälkeen Valtteri Lipiäinen tälläsi Samuel Salosen ja Oula Uskin
syötöstä komean osuman, joka oli hänelle kauden yhdeksäs. IPK tuli hetkeä myöhemmin
tasoihin Tatu Kokkolan ylivoimamaalilla, Santeri Koposen istuessa jäähyllä.

Salonen sai unelmastartin myös toiseen erään, kun hän vain vajaan parin minuutin jälkeen
vapautti Matias Mustosen puolittaiseen läpiajoon. Komean harhautuksen tuloksena oli
Mustosen kauden toinen täysosuma. Tästä alkoi varsinainen ilotulitus - neljää minuuttia
myöhemmin Mustonen tälläsi Lauri Heinon ja Olli Sorsan syötöstä illan toisen maalinsa, ja
minuuttia myöhemmin Ville Räsänen viimeisteli kauden ensimmäisen osumansa
yksilösuorituksen päätteeksi. 1-4-maalin jälkeen IPK otti aikalisän, mutta johto pysyi selvästi
joensuulaisilla. Ajassa 18:22 Jussi Tammela lisäsi johtoa Teemu Siirosen sekä kultakypärä
Olli Korhosen syötöstä.

Kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen komennossa. Sinnikäs työ toi iisalmelaisille
hieman helpotusta ajassa 1:52, kun Juho Korhonen kavensi tilanteeksi 2-5. Tammela ja
Juho Juvonen lisäsivät kuitenkin vielä johtoa, ja ottelu päättyi lopulta 2-7 joensuulaisten
hyväksi.

Huomenna lauantaina pelataan kotona Kokkolan Hermestä vastaan klo 17 alkaen. Otteluja
ei toistaiseksi pääse katsomaan paikan päälle, ne pelataan suljetuin ovin. Tällä hetkellä voit