Otteluraportti: Ketterä – Kiekko-Pojat 2-5

19.03.2021

Tulikuuma perjantai-illan taistelu Imatralla päättyi voittoon.

Perjantaina joukkue matkasi Imatralle, Ketterän vieraaksi. Jo viime viikolla kohdanneet
taistelukumppanit aloittivat vahvoilla hyökkäyksillä toistensa päätyihin, ja ensimmäisenä iski
Kiekko-Pojat ajassa 7:49. Maalin teki Matias Mustonen, Olli Korhosen huippupassista. Hetkeä
myöhemmin Lauri Heino sai 2+10 minuutin käytösrangaistuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta.
Vielä ennen erän loppua Samuel Salonen lisäsi kauden 12. maalillaan johtoksi 0-2.

Toisen erän alussa Samuel Salonen pääsi kokeilemaan rangaistuslaukausta - siinä kuitenkaan
onnistumatta. Mikko Haaparannan otettua ottelurangaistuksen polvitaklauksesta, Oliver Kapanen
sekä Ville Räsänen lisäsivät johtoa kahdella maalilla ja toiselle erätauolle tilanteessa 0-4.

Päätöserän alkuun Kiekko-Pojat lisäsi johtoaan lyöden viimeisen naulan Ketterän arkkuun. Kahden
minuutin jälkeen Jussi Tammela lisäsi Teemu Siirosen syötöstä tilanteeksi 0-5. Erän puolivälissä
Jesse Hallikas teki kotijoukkueen avausosuman Jesse Liuksialan ja Jesse Viskarin syötöstä. Arttu
Rämö teki toisen maalin seitsemän minuuttia ennen loppua, mutta pisteet matkasivat Joensuuhun.

Ensi keskiviikkona kohtaamme Ketterän jälleen. Ottelu alkaa Imatralla klo 18:30 alkaen, ja sen näkee
Ruudun kautta. Toistaiseksi ottelut pelataan suljetuin ovin.

Ketterä - Kiekko-Pojat 2-5 (0-2, 0-2, 2-1)

7:49 0-1 Matias Mustonen (Olli Korhonen) TV

19:44 0-2 Samuel Salonen (Matias Mustonen, Oskari Seppälä)

36:55 0-3 Oliver Kapanen (Ville Räsänen, Leevi Nikkinen) YV

38:33 0-4 Ville Räsänen (Samuel Salonen, Oliver Kapanen) YV2

42:21 0-5 Jussi Tammela (Teemu Siironen)

49:55 1-5 Jesse Hallikas (Jesse Liuksiala, Jesse Viskari)

53:16 2-5 Arttu Rämö (Marlo Koponen, Roope Reini)