Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Otteluraportti: Kiekko-Pojat – Hermes 3-2

13.02.2021

Voitto trillerissä Hermestä vastaan - Lipiäinen liekeissä!

Lauantain kohtaaminen PKS Areenalla alkoi vahvan alivoimapelaamisen siivittämänä. Erän
alkupuolella tulleet Olli Korhosen ja Wiljami Kupiaisen jäähyt antoivat kokkolalaisille ainekset
siirtyä johtoon ylivoimalla, mutta eilen loistopelin pelannut Leevi Nikkinen oli maalilla kuin
muuri. Myös Hermes-maalilla pelannut kollega Joel Blomqvist pelasi hyvän avauserän.

Toisessa erässä jatkuneen jäähyruletin keskelle tasapainoa toi vahvempi painostaminen
hyökkäyspäässä. Ajassa 9:20, Valtteri Lipiäisen ja Niki Blombergin alustuksesta Oula Uski
viimeisteli kauden kolmannen napakymppinsä. Muutamaa minuuttia myöhemmin, Lipiäinen
lisäsi Samuel Salosen ja Kupiaisen syötöstä johtoa omalla häkillään. Maali syntyi ylivoimalla,
Tony Tuupasen istuessa jäähyllä. Tässä tilanteessa mentiin toiselle erätauolle.

Päätöserän alussa vieraat aloittivat vimmatun kirin. Vain kahden minuutin jälkeen Henri
Limma toi Hermeksen maalin päähän Arttu Paason alustuksesta, ja pelin ilme muuttui täysin.
Kiekko-Pojat antoi vielä ekstramahdollisuuden tasoitukseen, kun Salonen ja Blomberg
liukuivat jäähyboksiin lähes peräjälkeen. Nikkinen ja puolustajat pitivät kuitenkin isännät
johdossa. Kuutta minuuttia ennen loppua Paaso tasoitti tilanteeksi 2-2. Trillerin poikanen oli
syntyä, mutta Salonen teki voittomaalin ajassa 15:25 hienon syöttökuvion päätteeksi. Toinen
voitto siis Kiekko-Pojille tauon jälkeen.

Ensi perjantaina kohtaamme Hermeksen uudelleen, tällä kertaa vieraissa. Ottelu alkaa
Kokkolassa klo 18:30. Otteluja ei toistaiseksi pääse katsomaan paikan päälle, ne pelataan
suljetuin ovin. Tällä hetkellä voit nähdä ottelut vain Ruudun kautta!

Kiekko-Pojat - Hermes 3-2 (0-0, 2-0, 1-2)

29:20 1-0 Oula Uski (Valtteri Lipiäinen, Niki Blomberg)

32:33 2-0 Valtteri Lipiäinen (Samuel Salonen, Wiljami Kupiainen) YV

42:12 2-1 Henri Limma (Arttu Paaso)

53:59 2-2 Arttu Paaso (Hannes Häkkilä, Eemeli Takala)

55:25 3-2 Samuel Salonen (Oula Uski, Valtteri Lipiäinen)