IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff

Räsänen ja Seppälä jatkaa, Kuiri palaa Joensuuhun

Koff

Joensuun Kiekko-Pojat on solminut lisää uusia pelaajasopimuksia ja jatkosopimuksia viime kauden pelaajien kanssa. Lisäksi Kiekko-Poikiin saadaan joensuulaisille kiekonseuraajille tuttu nimi hyökkäykseen.

Kiekko-Poikien puolustuksessa nähdään viime kausilta tutut nimet, kun Ville Räsänen ja Oskari Seppälä ovat tehneet seuran kanssa jatkosopimukset.  Joensuulainen Räsänen oli tärkeä palanen joukkueen puolustuksessa viime kaudella. 22-vuotias hyvin luisteleva puolustaja pelasi Kiekko-Pojissa 29 ottelua tehoin 3+12=15. Oskari Seppälällä alkaa kolmas kausi Kiekko-Poikien puolustuksessa. Niin ikään 22-vuotias luottopuolustaja Seppälä pelasi päättyneellä kaudella Kiekko-Pojissa 37 ottelua tehoin 2+6=8.

Kiekko-Poikien hyökkäykseen on saatu erittäin mielenkiintoinen sopimus, kun joensuulainen Niko Kuiri palaa kotikaupunkiinsa.  22-vuotias taitava ja vahva hyökkääjä on ollut viimeiset kaksi kautta Vaasan Sportin sopimuspelaaja. Viime kaudella Kuiri pelasi Sportin lisäksi myös lainalla Kajaanin Hokissa Mestistä. Häneltä löytyy myös kokemusta Oulun Kärppien organisaatiosta, jonne hän siirtyi Joensuusta B-juniori ikäisenä. Kuirilta löytyy kokemusta Liigasta yhteensä 57 ottelun verran, jossa hyökkääjä on tehnyt tehopisteet 4+2. Mestiksessä Kuiri on pelannut yhteensä myös 57 ottelua Kokkolan Hermeksessä ja Kajaanin Hokissa tehopistein 13+15=28.

Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy viime kaudella Kiekko-Vantaalla ja Savonlinnan SaPkossa pelannut 23-vuotias voimahyökkääjä Eemeli Jeskanen. Häneltä löytyy Mestis kokemusta Heinolan Peliitoista, SaPkosta ja Kiekko-Vantaasta yhteensä 112 ottelun verran, jossa hyökkääjä on iskenyt tehopisteet 12+21=33. Playoff kokemusta Jeskaselta löytyy yhdeksän ottelun verran, joissa tehopisteitä on kertynyt 3+2=5.

 

Päävalmentaja Kari Martikainen ja manageri Jaakko Lipponen ovat tyytyväisiä uusista sopimuksista.

" Räsäsen ja Seppälän jatkosopimukset on jatkuvuuden vuoksi tärkeitä. Molemmat ovat varmoja ja hyviä puolustajia omilla vahvuuksillaan. Näemme molemmissa selkeää Liiga potentiaalia tulevaisuudessa. Kuirin Nikosta odotamme kärkipelaajaa meille ja koko Mestikseen. Jeskanen on vuorostaan erittäin kova tekemään töitä kaukalossa ja monipuolinen hyökkääjä, jota voidaan käyttää meillä monessa roolissa, toteaa manageri Jaakko Lipponen. "

 

" Hienoa saada lisää oman kylän poikia joukkueeseen. Kaikki uudet sopimukset on meille erittäin hyviä, toteaa Kari Martikainen. "

 

Kiekko-Pojat jatkaa sopimuksien julkaisuja ensi viikolla!

 

Kiekko-Pojat sopimustilanne kaudella 2021-22:

Maalivahdit

Kasper Lehikoinen

Leevi Nikkinen

Puolustajat

Santeri Koponen

Ville Räsänen

Oskari Seppälä

Hyökkääjät

Joel Kerkkänen

Olli Sorsa

Teemu Siironen

Ville Sivonen

Niko Kuiri

Eemeli Jeskanen