Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschTerveystaloKoffAutotalo HartikainenHonkarakenneMercedes-BenzNoPain
Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Yrityksille

Aitiot

15c2b754-8337-45f2-9e6f-2acb390c4673.jpg

 

Kiekko-Poikien kotiotteluissa yrityksille on vuokrattavana 16 hengen aitio, jossa voitte seurueenne kanssa nauttia ottelutapahtumasta yksityisessä tilassa.  Aitioon on mahdollista tilata lämmin ruoka koko seurueelle. Aitio sijaitsee F-katsomon yläpuolella, josta näkyvyys kaukaloon on erinomainen. Sisäänkäynti otteluun ja aitioon tapahtuu harjoitushallin puoleisesta ovesta.

Aition vuokra sisältää sisäänpääsyn ja istumapaikat max. 16 hengelle. Kahvit ja pullat kuuluvat aition hintaan. Lämmin ruoka ja juomat laskutetaan erikseen. Aitiossa on anniskeluoikeudet.

Aition hinta on 1000 € + alv 24%

 

Ottelukumppanuus

Sisältää:
- aition 16 hengelle parhaalta paikalta

- ääni-, lehti- ja SoMe-mainokset

- avauskiekon pudottaminen

- lämmin ruoka + kahvi

- seurajohdon vierailun aitiossa 

Hinta: 16 henkilöä – 1500€ + alv 24%

Mainonta ottelukumppanuudessa:

  • Logo ottelu-ilmoituksen yhteyteen SoMe-kanaviin ja lehteen
  • Äänimainoksia n. 15 sek/kpl, esim. "Otteluisäntänä tänään - Yrityksen nimi" ja muita vapaamuotoisia mainoksia (myös valmiiksi äänitetty audio/video mainos käy)
  • Mahdollisuus käyttää hallia mainostukseen esim. banderolleilla, julisteilla, kankailla ym.
  • Erätaukojen käyttömahdollisuus, esim. autoliikkeellä mahdollisuus ajaa autot jäälle näytille.
  • Pääaulan käyttömahdollisuus esim. standin pystytys ja infoaminen yrityksestä.
  • Flyereiden, lahjojen, mainoskynien ym. jakaminen lipun ostaneille.
  • Muita ideoita, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä!

Kysy lisää ottelukumppanuudesta meiltä. Suunnitellaan yhdessä tavoitteitasi tukeva kokonaisuus.

 

Kabinetti

945ba743-5cdd-dfdc-b789-200d06aa86dd.jpg

 

Uudistuneen ilmeen saanut Kiekko-Poikien Kabinetti palvelee taas yritysasiakkaita kaudella 2021-2022. Kabinetti tarjoaa oman yksityisen tilan 10-30 hengen tilaisuuksiin. Hinta on 50 €/hlö + alv 24%.

Kabinetin hintaan kuuluu ruoka, joka on mahdollista nauttia ennen pelin alkua tai 1. erätauolla. Lisäksi hintaan kuuluu kahvit ja jälkiruoka, jotka nautitaan toisella erätauolla. Juomat laskutetaan kulutuksen mukaan. Hintaan sisältyy tilavuokran lisäksi myös otteluliput. Istumapaikat koko seurueelle löytyvät Kabinetin edustalla olevasta F-katsomosta.

Ottelutapahtuma Kabinetissa alkaa tunti ennen ottelua ja tilassa voi viihtyä vielä ottelun päättymisen jälkeen. Myös aikaisemmin paikalle saapuminen ja kokouksen pitäminen on mahdollista sopimuksen mukaan.

Kabinettiin voi tilata ennakkoon Kiekko-Poikien fanituotteita, yritysvieraille jaettavaksi tai vaikka otteluveikkauksen palkinnoksi. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jaakko Lipponen
044 321 1073
[email protected]