Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschTerveystaloKoffAutotalo HartikainenHonkarakenneMercedes-BenzNoPain
Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Kabinetti

Kabinetti

945ba743-5cdd-dfdc-b789-200d06aa86dd.jpg

Uudistuneen ilmeen saanut Kiekko-Poikien Kabinetti palvelee taas yritysasiakkaita kaudella 2021-2022. Kabinetti tarjoaa oman yksityisen tilan 10-30 hengen tilaisuuksiin. Hinta on 50 €/hlö + alv 24%

Kabinetin hintaan kuuluu ruoka, joka on mahdollista nauttia ennen pelin alkua tai 1. erätauolla. Lisäksi hintaan kuuluu kahvit ja jälkiruoka, jotka nautitaan toisella erätauolla. Juomat laskutetaan kulutuksen mukaan. Hintaan sisältyy tilavuokran lisäksi myös otteluliput. Istumapaikat koko seurueelle löytyvät Kabinetin edustalla olevasta F-katsomosta.

Ottelutapahtuma Kilpikabinetissa alkaa tunti ennen ottelua ja tilassa voi viihtyä vielä ottelun päättymisen jälkeen. Myös aikaisemmin paikalle saapuminen ja kokouksen pitäminen on mahdollista sopimuksen mukaan.

Kabinettiin voi tilata ennakkoon Kiekko-Poikien fanituotteita, yritysvieraille jaettavaksi tai vaikka otteluveikkauksen palkinnoksi. 

Katso 360 esittely

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jaakko Lipponen
044 321 1073
[email protected]