Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenTerveystaloKoffFabrikBavaria LaakkonenHonkarakenne
Joensuun Kiekko-Pojat

Easteam

Easteam Oy

Olemme joukko liiketoiminnan kasvattamisen ammattilaisia. Erityisesti osaamisemme on digitaalisten mahdollisuuksien yhdistäminen liiketoimintaan ja yrityksen strategiaan. Koska olemme olleet useissa pk-yrityksissä kehittäjänä ja yrittäjinä, niin tiedämme ja tunnemme käytännön realiteetit.

Olemme ELY-keskuksen valikoima Kehityspalveluiden tuottaja (KEHPA), joten kauttamme on mahdollista hakea tukirahoitusta liiketoiminnan kehitystoimenpiteisiin.

Easteamin JoKP-tuotteet:

Liiketoimintasuunnitelman päivitys

Liiketoimintasuunnitelman tekeminen tai päivittäminen ei tarvitse olla hankalaa, eikä sen tarvitse olla kymmeniä sivuja pitkä dokumentti, jota kukaan ei lue. Olemme kehittäneet työkalun, joka avulla liiketoimintasuunnitelman päivitykseen voidaan osallistaa yrityksesi muutkin henkilöt. Aikaa tähän menee vain 1-2 tuntia! Erityisesti sinulle, jos haluat ottaa myös muut pohtimaan mitä sitä oikein tehdään ja kenelle tai haluat liiketoimintasuunnitelman esimerkiksi tukirahoitusta varten. Tuloksena liiketoimintasuunnitelma.

 

Digianalyysi

Käydään läpi asiakkaan digitaaliset työkalut ja valmiudet. Tunnistetaan ne digitaaliset kehityspolut, joilla eniten arvoa liiketoiminnalle. Erityisesti sinulle, jos haluat selvityksen digitaalisten palveluiden kokonaisuuteen, tunnistaa ne kehityskohteet, joihin laittaa eniten digitaalisten palveluiden kehityspanoksia ja haluat osallistaa yrityksen eri työntekijöitä antamaan näkemys kehitystarpeista. Tuloksena raportti nykytilasta.

 

Järjestelmäselvitys

Järjestelmäselvityksessä tehdään kevyt selvitys vaihtoehtoisista digitaalisista palveluista tunnistettuun kehitystarpeeseen (Digianalyysin tulos). Käytännössä kuvataan tarve (esim. verkostonhallintajärjestelmä ja sen kriteerit liiketoiminnan näkökulmasta), tehdään kartoitus vaihtoehdoista, valitaan parhaat, raportoidaan plussat ja miinukset raporttina. Erityisesti sinulle, jos haluat selvityksen investointipäätöstä varten. Tuloksena raportti vaihtoehdoista.

 

RoadMap Digitiellä

Tehdään asiakkaalle suunnitelma Digianalyysi -tuotteessa tunnistettujen tulosten pohjalta, kuinka edistää oman liiketoiminnan digitalisoimista. Neuvotellaan sopivat kumppanit ja pyritään saamaan tarjoukset päätöksen tekoa/investointia varten. Erityisesti sinulle, jos haluat laittaa useamman digikehitysprojektin prioriteettijärjestykseen ja haluat hahmotelman pitkän tähtäimen suunnitelmasta digitaalisten palveluiden kehittämiseksi. Tuloksena raportti etenemisestä digitiellä.

 

Hankerahoitus Haku

Etsitään ja haetaan asiakkaan puolesta soveltuvin julkisrahoitteinen tuki kehityshankkeelle. Erityisesti sinulle, jos haluat tukea esimerkiksi digikehityshankkeen rahoittamisessa hanketuen turvin. Tuloksena selvitysraportti soveltuvista tukirahoitusvaihtoehdoista.

Lisätiedot:

Kalle Kerman
0400-299209
[email protected]

Jaakko Lipponen
044 321 1073
[email protected]