Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Dominik Salaman tulikaste ärjynutussa – tällä kokoonpanolla Rantasalmen Urheilijoiden juhlaotteluun

29.08.2019

Jokipojat kohtaa tänään Rantasalmen Urheilijoiden 40-vuotisjuhlaottelussa arkkivihollisensa SaPKon. Tolppien välissä Dominik Salama tekee debyyttinsä ärjypaidassa.

Jokipojat kohtaa tänään harjoituskauden kolmannessa ottelussa Rantasalmella SaPKon. Keskiviikkona joukkueet kohtasivat Mehtimäellä ja Jokipojat poistui kaukalosta upean peliesityksen jälkeen 5–1-voitolla.

Jokipoikien kokoonpanossa tapahtuu rotaatiota ja eilen huilanneet saavat nyt näyttöpaikan. Pelaavaan miehistöön tulevat puolustajat Niko Hämäläinen ja Tatu Pulkkinen sekä hyökkääjät Jonne Brygger, Teemu Siironen ja Aleksi Inkinen.

Jokipoikien tolppien välissä ensiesiintymisensä tekee viime kauden Suomi-sarjan sensaatiovahti Dominik Salama. Kapteenina toimii tänään Taavi Tiala.

Huilivuorossa ovat puolustajat Esa Lehikoinen ja Lassi Raitanen sekä hyökkääjät Ville Haapalainen, Matias Varttinen, Tatu Kokkola ja Joonas Larinmaa.

SaPKo–Jokipojat Rantasalmella tänään klo 18.30. Kyseessä on Rantasalmen Urheilijoiden 40-vuotisjuhlaottelu. Avauskiekon tulee tiputtamaan maailmanmestari ja JYP-tähti Jarkko Immonen. Jokipoikien sentteri Erno Räisänen on nimenomaan Rantasalmen Urheilijoiden kasvatti.

Jokipojat tänään: 

88 Dominik Salama (40 Kasperi Kotkaniemi)

 

47 Oskari Seppälä–74 Niko Hämäläinen

2 Niki Blomberg–3 Wiljami Kupiainen

50 Tatu Pulkkinen–63 Nico Joki

17 Santeri Silvennoinen

 

19 Jonne Brygger–22 Erno Räisänen–14 Teemu Siironen

8 Julius Harttunen–41 Jussi Tammela–16 Taavi Tiala

71 Aleksi Inkinen–21 Miro Väänänen–23 Saku Kivinen

75 Jaakko Kuusisto

Mestis