Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Otteluennakko: Jokipojat-KeuPa HT

19.02.2019

Jokipojat saa keskiviikkona vieraita Keuruulta, kun hallitseva Mestiksen mestari KeuPa HT saapuu ärjylauman kotiluolaan PKS Areenalle. Kiekko tippuu jäähän klo.18:30 alkaen.

Tärkeiden pisteiden metsästys jatkuu Jokipoikien osalta keskiviikkona kotiluolassa KeuPa HT:ta vastaan klo.18:30. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa. Kaikki nämä keskinäiset kohtaamiset ovat päättyneet selvillä eroilla. Kaksi ottelua on mennyt Jokipoikien nimiin numeroin 4-1 ja KeuPa HT on kellistänyt ärjylauman kertaalleen 5-1 lukemin.

KeuPa HT:n helmikuu on edennyt tasaisissa merkeissä, ainoastaan yhtä ottelua lukuunottamatta pelit ovat päättyneet voitokkaasti maalin erolla. Ainoan poikkeuksen keuruulaisten sarakkeeseen tekee viime viikon perjantain 1-5 tappio Imatran Ketterälle. Jokipojat ovat pelanneet ailahtelevasti viimeaikoina, tärkeitä pisteitä on päässyt karkaamaan sormien välistä, vaikka peliesitykset ovat välillä olleet lupauksia antavia. Maalintekotehokkuudessa ja puolustuspelaamisessa on ollut selkeästi parannettavaa.

Ärjylauman silmissä kiiluu kuitenkin edelleen pudotuspelien kotietu, joka vaatii tuloksellisesti vahvaa loppurutistusta.

-Viime viikolla peli ailahteli aivan liikaa ja tehtiin liikaa huolimattomia virheitä. Käytiin maanantaina viime viikko läpi ja siirrettiin katseet tämän viikon tärkeisiin kotiotteluihin. Puolustuspelaamisen parantaminen on ollut tällä viikolla suurennuslasin alla. Meidän pitää pystyä puolustamaan paremmin viisikkoina, joka mahdollistaa hyvän hyökkäyspelaamisen, valmentaja Ville Väänänen perkaa.

Jokipoikien kokoonpanosta tulee olemaan varmuudella sivussa vain puolustaja Niko Seppälä joka kärsii kahden ottelun pelikieltoaan. Seppälä on edustuskelpoinen heti seuraavassa kotiottelussa lauantaina 23.2 KOOVEE:ta vastaan. Lopullinen kokoonpano ratkeaa ottelupäivänä aamujäiden jälkeen. 

-"Härski" hyppää tolppien väliin huomenna ja olemme hieman viilanneet kentällisiä viime viikosta, Väänänen paljastaa.

Luvassa on varmasti yleisöön menevää Mestis-lätkää, josta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Otteluennakkohaastattelut pidetään klo.18:00 alkaen Pub Ärjyluolassa, jonne on kaikilla vapaa pääsy! Liput voi ostaa ennakkoon osoitteesta www.ticketmaster.fi.

 

 

Mestis