Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Otteluennakko: K-Vantaa - Jokipojat

02.03.2019

Jokipoikien pisteiden metsästys jatkuu tänään lauantaina Tikkurilassa K-Vantaan vieraana klo.17:00.

 

Tilanne sarjataulukossa on erittäin kutkuttava, sillä lähes jokaisesta paikasta käydään tiukkaa kamppailua usean eri joukkueen kesken.

 

Jokipojat ovat ennen lauantain ottelukierrosta sarjataulukon sijalla kuusi hävittyään eilen TUTO:lle Turussa lukemin 4-1. TUTO siirtyi voitolla ohi Jokipoikien sijalle viisi, mutta turkulaisilla on yksi ottelu enemmän pelattuna.

 

K-Vantaa on tällä hetkellä sarjataulukon yhdeksäs 62 pisteellään. K-Vantaa kellisti perjantaina Heinolan Peliitat vieraissa tiukan kamppailun päätteeksi lukemin 2-3.¨

 

Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kolmesti, joista kaksi on päättynyt lohipaitojen voittoon. Kaikki ottelut ovat päättyneet vain maalin erolla ja paremmuutta on jouduttu etsimään myös aina jatkoajankin kautta. Tasaista kamppailua voidaan siis odottaa lauantainakin.

 

Jokipojat lähtevät ärsytettynä lauantaiseen kamppailuun. Perjantain näytös ei miellyttänyt päävalmentaja Jouni Varista.

 

-Ei me oltu lähelläkään sillä tasolla, millä olisi pitänyt olla. Harmittava takaisku kolmannen erän alkuun ja rankkarimaali kaverille. Loppu olikin sitten kosmetiikkaa. Paljon pitää parantaa Vantaalle, päävalmentaja Jouni Varis harmitteli TUTO-ottelun päätyttyä.

 

Joukkueen terveystilanne on hyvä, mutta kokoonpanossa voidaan nähdä pieniä muutoksia perjantaihin verrattuna.

Mestis