Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Otteluennakko: Peliitat-Jokipojat

23.01.2019

Jokipojat pelaa viikon ensimmäisen ottelunsa Peliittojen vieraana Heinolassa klo.18:30 alkaen. Illan ottelusta voi odottaa varsin tasaista vääntöä.

Tiukkaakin tiukempaa vääntöä on näiden kahden joukkueen välillä nähty tällä kaudella. Jokipojat ja Peliitat ovat luistelleet jäälle vastakkain neljä kertaa, joista voitot ovat tasan 2-2. Kaikki keskinäiset ottelut ovat päättyneet vain maalin erolla ja välillä ratkaisua on haettu niin jatkoajalta kuin voittomaalilaukauskilpailustakin asti.

Edellinen kohtaaminen pelattiin niin ikään Heinolassa, jolloin Peliitat ottivat jatkoaikavoiton lukemin 4-3. Tuohon otteluun Peliitat saivat apuja yhden hyökkäysketjun verran Pelicansista, joka tekikin tuhojaan ja Peliitat katkaisi pitkän pimeän kotiotteluiden jaksonsa. 

-Viime kerralla otettiin käkättimeen, mutta ei sillä ole mitään väliä ketä siellä pelaa. He kaatoivat lauantaina Hermeksen Kokkolassa ilman laina-apujakin, joten kovasta porukasta on ehdottomasti kyse, päävalmentaja Jouni Varis tykittää.

Jokipojilla on kova halu päästä takaisin voittojen tielle. Viime lauantaina ärjylauma taipui LeKi:n vieraana niukasti luvuin 3-2. Viikonlopun Pirkanmaan kiertue kerrytti tilille kuitenkin 3 sarjapistettä ja huimat 6 ylivoimamaalia. Erikoistilannepelaaminen tulee olemaan myös keskiviikon kamppailussa suuressa roolissa.

Kokoonpanossa tullaan näkemään uusi mies, kun yhteistyöseura Helsingin IFK lainasi puolustajansa Tobias Winbergin Jokipoikien vahvuuteen ainakin viiden ottelun ajaksi. Varmuudella kokoonpanon ulkopuolelle jää ainoastaan pitkäaikaistoipilas, ylävartalovammasta kärsivä Akseli Rouhiainen, jonka paluusta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

 

 

Mestis