Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Taikuri Joonas Larinmaa odottaa vesi kielellä kauden alkua

25.09.2019

Taitava laitahyökkääjä Joonas Larinmaa aloittaa jo kuudennen kautensa ärjynutussa. Juonikas mailataituri on viihtynyt Joensuussa.

Joonas Larinmaa on kiistatta yksi Mestiksen parhaista laitahyökkääjistä. Taiturimainen kiekonkäsittelijä on tunnettu tehokkuudestaan, hyökkäyspään oivaltavista sekä näyttävistä ratkaisuista ja silmiä hivelevästä potkulauta -luistelustaan.

Turkulaislähtöinen Larinmaa on räpännyt kahdella edellisellä kaudella yli 40 tehopistettä. Viime kaudella taikuri oli koko sarjan pistepörssin yhdeksäs ja maalipörssin vitonen. Hyökkääjän mukaan vielä on varaa kiristää ruuvia henkilökohtaisellakin tasolla.

– Koen, että vielä on paljon varaa parantaa. Siellä on potentiaalia, joka ei ole vielä valjastunut käyttöön. Tavoitteena on ehjä kausi ja tulosta odotan itseltä ja niin odottaa joukkuekin. Tulos tulee kuitenkin työnteon kautta.

Larinmaa aloittaa jo kuudennen kautensa ärjypaidassa, mutta siitä huolimatta häntä ei voi kutsua vielä ainakaan mr. Joensuuksi.

– Ei voi kyllä ihan vielä kutsua. Vielä pidän itseäni turkulaisena, mutta toki Joensuusta on muodostunut toinen kotikaupunki.

Harjoituskaudellakin kovaa jälkeä tehnyt hyökkääjä odottaa vesi kielellä perjantain sarja-avausta.

– Tuttu sarja tämä on jo minulle, mutta sinällään uusi tilanne aloittaa kausi. Ympäristö on sinällään sama, mutta valmennus on uusi ja paljon on ryhmässä uusia pelaajia.

Jokipoikien joukkue kaudelle 2019–20 tänään klo 16 tavattavissa Joensuun Prismassa. Tulkaahan tapaamaan pelaajia ja hakemaan kaupungin kuumimmat nimmarit.

Lauantain kotiavaukseen hankit liput ennakkoon täältä

Mestis