IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Joensuun Kiekko-Pojat
Joensuun Kiekko-Pojat

Terry And upotti SaPKon hattutempullaan

Dataline

Jokipojat löi keskiviikkona SaPKon maalein 4–2 hienon peliesityksen jälkeen PKS Areenalla. Ärjypaitojen sankariksi nousi hattutempun viimeistellyt Terry And.

Jokipojat ja SaPKo iskivät yhteen keskiviikkona odotetun kiihkeässä kamppailussa. Ärjypaidat taisteli sitkeästi ja maalissa Kasperi Kotkaniemi pelasi vahvan kamppailun maalissa.

SaPKo loi paljon paikkoja ja oli ajoittain vahvasti pelin päällä, mutta Jokipojat puolusti hyvin ja pelasi myös näyttävää hyökkäyspeliä.

Jokipoikien hahmoksi nousi hattutempun viimeistellyt Terry And. Loppulukemat löi tyhjiin työmyyrä Saku Kivinen. Maestro Tatu Kokkola ja taikuri Joonas Larinmaa viettivät kumpainenkin kahden syöttöpisteen iltapuhdetta.

– Tyytyväinen pitää olla ja nyt ollaan saatu voittoja. Itse peliin en ole niin tyytyväinen, sillä paremmin pystymme vielä puolustamaan. Kotkaniemi oli erinomainen maalissa ja And teki kolme maalia. Selkeä parannus meiltä siihen mitä viikko sitten Savonlinnassa nähtiin, kun ei saatu hippaakaan SaPKosta. Olen ylpeä joukkueen suorituksesta, Jokipoikien päävalmentaja Joni Petrell kertoi.

Suomen Cup -finalisti SaPKon maaleista vastasivat Kasper Piitulainen ja Mestiksen pisteykkönen Matias Lainio.

Jokipoikien maalissa Kasperi Kotkaniemi pysäytti 34 kiekkoa. Pässipaitojen tolppien välissä Roope Urpolahti venyi kiekon tielle 30 kertaa.

Jokipojat lähtee maajoukkuetauolle sijalta kahdeksan. Ärjypaidat pelaavat seuraavan ottelunsa keskiviikkona 13. marraskuuta PKS Areenalla ja vastaan asettuu silloin IPK.

Jokipojat–SaPKo 4–2 (1–0, 2–1, 1–1)

9.26 1–0 Terry And (Wiljami Kupiainen, Joonas Larinmaa)

24.03 1–1 Kasper Piitulainen (Toni Henttonen, Tino Sirén) YV

37.28 2–1 Terry And (Tatu Kokkola, Kasperi Kotkaniemi)

39.40 3–1 Terry And (Tatu Kokkola, Joonas Larinmaa)

43.47 3–2 Matias Lainio (Even Myreng-Kjellesvik)

59.59 4–2 Saku Kivinen TM

Torjunnat:

Kasperi Kotkaniemi, Jokipojat 7+11+16 =34

Roope Urpolahti, SaPKo 11+13+6 =30