IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff

Kiekko-Pojat taistelee yhdessä koronaa vastaan

Mestiksen keskeytys loppuvuoden ajaksi on ajanut seurat hankalaan tilanteeseen. Otteluiden peruutukset ja siirrot ovat vaikuttaneet merkittävästi seurojen toimintaan, ja tulovirtoihin sekä pakottanut sopeuttamaan toimintaa. Myös Kiekko-Pojat on reagoinut tilanteeseen ja kehittänyt uusia toimintamalleja, joilla pyritään vastaamaan ottelutuottojen menetyksiin joulukuun aikana. Näillä toimenpiteillä, joissa koko Kiekko-Poikien henkilöstö on omalla panoksellaan mukana, pystytään välttämään lomautukset joulukuun aikana.

 

"Nyt kun otteluista on taukoa ja ottelutuotot jäävät joulukuun osalta saamatta, olemme kehittäneet vaihtoehtoista toimintaa tilalle koko organisaation voimin. Tarkoitus on järjestää erilaisia tempauksia ja toimintaa, joissa koko henkilöstö on mukana, pelaajia ja valmennusta myöten. Poikkeuksellinen tilanne vaatii poikkeuksellisia ratkaisuja, kertoo Kiekko-Poikien toimitusjohtaja Kalle Kerman."

 

Toimenpiteisiin kuuluu mm. pelaajien ja valmentajien jalkautuminen paikallisiin yrityksiin sekä Pilkon Citymarketissa joulukuussa auki olevaan Kiekko-Poikien PopUp-myymälään.

 

"Olen erittäin kiitollinen koko henkilöstön joustamisesta hankalassa tilanteessa. Kaikki ymmärtävät tilanteen ja ovat valmiita olemaan mukana ja tekemään oman panoksensa seuran eteen, vaikka se tässä tapauksessa tarkoittaakin poikkeamista työrutiineista, Kerman jatkaa."

 

Lomautukset pyritään välttämään viimeiseen asti

Pelien ollessa tauolla joulukuun loppuun asti sekä epävarmuuden vallitessa Mestiksen jatkumisen suhteen myös tammikuun osalta, on moni seura tehnyt joutunut käyttämään kovempiakin ratkaisuja vastatessaan tilanteeseen. Osassa Mestis-joukkueista on jo alettu varautumaan lomautuksiin aloittamalla YT-neuvottelut varotoimena siltä varalta, että kauden jatkuminen siirtyy entisestään myös tammikuussa. Kiekko-Pojat on optimistinen kauden jatkumisen suhteen ja haluaa välttää mahdolliset lomautukset viimeiseen asti.

 

"Olemme tietoisia määräaikaisiin sopimuksiin liittyvästä laista lomautusten suhteen, mutta haluamme uskoa, että rajoitustoimet alkavat purra siinä määrin seuraavan kahden viikon aikana, ettei meidän tarvitse sitä korttia käyttää. Haluamme välttää lomautukset viimeiseen asti, Kerman painottaa."

 

Kiekko-Pojat kiittää kannattajia ja kumppaneita syyskaudesta

Koronan puristuksissa tähän asti pelattu Mestis-kausi on ollut Kiekko-Pojilta vaihteleva. Joukkue on parantanut otteitaan epätasaisen alkukauden jälkeen ja pystynyt viimeisen 6–7 ottelun aikana keräämään pisteitä niin, että on noussut iskuetäisyydelle taistelemaan paikasta neljän parhaan joukossa. Tavoitteena joukkueella on edelleen keväällä pelata mestaruudesta. Vaikka yleisömäärät Kiekko-Poikien kotiotteluissa ovatkin olleet toivottua pienempiä, niin keskiarvolla mitaten Kiekko-Pojat on kuitenkin tässä tilastossa Mestiksen ykkönen. Kotiotteluissa on alkukaudella käynyt keskimäärin 712 katsojaa.

 

"Yleisömäärään täytyy vallitsevassa tilanteessa olla tyytyväinen. Olemme onnistuneet luomaan turvallisen ottelutapahtuman, jossa ei tietojemme mukaan ole alkukaudella ollut ainoatakaan korona-altistumista. Joukkue puolestaan parantaa otteitaan jatkuvasti ja uskon, että potentiaalia on vieläkin parempaan. Luvassa on varmasti mielenkiintoinen kevät joensuulaisille kiekkofaneille, kunhan pääsemme jatkamaan kautta. Toivon mukaan se tapahtuu jo tammikuussa, päättää Kerman."

 

Kiekko-Pojat kiittää kannattajia ja yhteistyökumppaneita alkukaudesta ja toivottaa hyvää joulua! Työ hallilla ja toimistolla jatkuu ja palaamme ensi vuonna asiaan entistä vahvempana.