Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

30.12 JOKP-IPK ottelu pelataan ilman yleisöä.

29.12.2021

30.12 JOKP-IPK ottelu pelataan ilman yleisöä

Viranomaisilta saadun ennakkotiedon mukaan on mahdollista, että 28.12 annettua asetusta koronapassin määräaikaisesta rajoittamisesta päivitetään huomisessa Valtioneuvoston istunnossa koskemaan myös Pohjois-Karjalaa.  

Koska on mahdollista, että uusi asetus tulee voimaan välittömästi, eikä tapahtuman järjestäjä enää pysty vapautumaan voimassa olevista kokoontumisrajoituksista (50 henkilöä) edellyttämällä koronapassia, pelataan huomenna torstaina 30.12 JoKP-IPK ilman yleisöä.  

Tammikuussa pelattavien kotiotteluiden osalta tiedotamme kanavissamme välittömästi, kun saamme asiasta lisätietoa. 

JoKP-IPK otteluun ennakkolipun lippu.fi:stä ostaneet asiakkaat voivat tehdä palautuspyynnön osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/ tammikuun loppuun mennessä. Mikäli asiakas tahtoo vaihtaa Lippupisteen kautta ennakkoon ostamansa lipun, hän voi olla yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun.  

Liput voidaan vaihtaa samanhintaisiin lippuihin johonkin otteluun keväämmällä ilman muita kuluja. Lippuvaihto onnistuu puhelimitse. Lippupisteen Kuluttajapalvelut palvelee lipun ostaneista numerossa 0106331030 (Puhelun hinta on matkapuhelinverkon liittymästä soittaessa 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min) arkisin klo 10–16. 

Toimistolta irtolipun ostaneet voivat pyytää hyvitystä käymällä toimistolla. Toimistolta ostettu lippu on mahdollista vaihtaa myös ns. vaihtolippuun, joka on käytettävissä myöhemmin keväällä pelattavissa kotiotteluissa. 

Kaudelle 2021–2022 kausikortin ostaneisiin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti, kun ilman yleisöä pelattavien otteluiden määrästä on tarkempaa tietoa.

Lisätiedot:  

Kalle Kerman,
Toimitusjohtaja
Joensuun Kiekko-Pojat 

[email protected]
Puhelinnumero: 0400-299209 

[email protected] 

Mestis