Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Harri's Food Factory mukana Kontiolahden ottelussa 1.10.2021

29.09.2021

Harris´s Food Factoryn Street Food -katuruokavaunu herkkuineen saapuu Kontiolahden jäähallille 1.10. JoKP - ROKI ottelun ajaksi.

Katuruokavaunussa sinua odottavat:

BBQ-HÄRKÄBURGER L (G)

Liepuskan briossi -sämpylä, ylikypsää härkää, BBQ- kastiketta, cheddarjuustokastiketta, jääsalaattia ja tomaattia, NakuMajoa

BURRITO L

Tortilla, naudanjauhelihaa, papuja, paprikaa, juustoa,  savupaprikamajoneesi dippi

MAALAISRANSKALAISET M, G

*premium street foodia lähialueen raaka-aineista

Harris´s Food Factoryn tuotteiden mausta huokuu Savo ja Suomi. Kokki ja yrittäjä, Harri Pynnönen ei kelpuuta pieneen ruokatehtaaseensa muita kuin kotimaisia, mieluiten vielä ihan lähellä kasvaneita raaka-aineita.

Kun Harri on maistanut jotain herkullista, alkaa hän heti miettiä, kuinka siitä voisi tehdä vielä herkullisempaa, vähän villimpää, paikallisempaa ja tyylikkäämpää. Yksi Food Factoryn bravuuri on konjakkigraavattu kylmäsavulohi. Kyllä, luit aivan oikein. Harri graavaa ensin lohen konjakissa ja sitten kylmäsavustaa sen. Mahtavan aromin herkkuun antavat tammilastut.

Harri valmistaa kaiken käsityönä. Harri´s Food Factoryn järvikala- ja kirjolohituotteet lähtevät jälleenmyyntiin ja ravintoloihin. Myös Harrin kiertävän Street Food -katuruokavaunun herkut tehdään Harri´s Food Factoryssa.

Katuruokavaunun kirkkain tähti on täysin kotimaisista aineista valmistettu hampurilainen. Hyväksi kakkoseksi kiilaavat järvikalasta valmistetut Fish and Ships -annokset.Tervetuloa kannustamaan Kiekko-Pojat voittoon Kontiolahdella pe 1.10.2021 klo. 18.30, kun Kiekko-Pojat kohtaavat RoKin kotiottelussa.  Liput löydät Lippu.fi -palvelusta.

 

Mestis