Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Huippuvahvistus Tsekistä Kiekko-Poikiin

02.08.2021

Joensuun Kiekko-Pojat on solminut erittäin kovan luokan pelaajasopimuksen tulevaksi kaudeksi, kun tsekkivahvistus Nicolas Werbik saapuu Joensuuhun.

23-vuotias keskushyökkääjä Werbik saapuu Joensuuhun Tsekin Extra Liigan HC Vitkovicen joukkueesta. Rightin puolen hyökkääjä pelasi viime kaudella Extra Liigassa 44 ottelua tehoin 4+7=11 ja playoffeissa 5 ottelua tehoin 0+2.  Werbikiltä löytyy kokemusta Tsekin pääsarjatasolta yhteensä 114 ottelua HC Vitkovicen ja Zlinin paidasta. Lisäksi häneltä löytyy kokemusta nuoruusvuosilta jenkkien kovasta juniorisarjasta USHL:sta, jossa lahjakas Werbik oli molempina kausina joukkueensa paras pistemies.

Werbik saapuu Joensuuhun tänään todella innoissaan.

" Todella hyvin mielin tulen Joensuuhun ja odotan innolla, että pääsen pian tutustumaan uuteen joukkueeseeni. Haluan auttaa joukkuetta voittoihin omilla vahvuuksillani tulevalla kaudella."

Seuran manageri Jaakko Lipponen ja päävalmentaja Kari Martikainen kommentoivat tuoretta sopimusta seuraavanlaisesti.

" Saatiin nyt Kiekko-Poikiin huippuvahvistus! Hienoa, että Nicolas valitsi juuri meidät, vaikka hänellä oli muitakin tarjouksia Euroopan pääsarjoista lähtien, toteaa seuran manageri Jaakko Lipponen."

 

" Werbik on vahva kahden suunnan pelaaja, jolla on kova halu mennä urallaan eteenpäin. Uskon, että hän pystyy tekemään Mestiksessä kovaa tulosta tulevalla kaudella, päättää päävalmentaja Martikainen."

 

Kiekko-Pojat kaudella 2021-22:

 

Maalivahdit

Kasper Lehikoinen

Leevi Nikkinen

Puolustajat

Esa Lehikoinen

Santeri Koponen

Ville Räsänen

Oskari Seppälä

Miika Heiskari

Ville Puhakka

Toivo Pennanen

Santeri Silvennoinen

Hyökkääjät

Nicolas Werbik

Aaron Miller

Jussi Tammela

Aatu Luusuaniemi

Joel Kerkkänen

Olli Sorsa

Teemu Siironen

Ville Sivonen

Niko Kuiri

Eemeli Jeskanen

Jonne Brygger

Jani Taskula

Julius Korjus

Miska Hattunen

Mestis