Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschTerveystaloKoffAutotalo HartikainenHonkarakenneMercedes-BenzNoPain
Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

JARKKO IMMOSEN PAITA NOUSEE KATTOON - JUHLAPELI 18.3.2023 PKS AREENALLA!

Dataline

JARKKO IMMOSEN PAITA NOUSEE KATTOON - JUHLAPELI 18.3.2023 PKS AREENALLA!

Puolustaja Jarkko Immosen pelinumero seitsemän nousee Joensuun Kiekko-Poikien koti areenan kattoon.

Kiekko-Pojat jäädyttää puolustajalegendan ja joukkueen entisen kapteenin pelinumeron. Paita nousee PKS-Areenan kattoon 18. maaliskuuta pelattavassa JoKP- Kiekko-Vantaa - ottelussa.

Jarkko Immonen pelasi komealla urallaan peräti 15 kautta JoKP:ssa. Hänen tililleen kertyi Mestiksessä 427  runkosarjaottelua, joissa hän viimeisteli tehopisteet 61+105=166. Playoff-otteluita puolustajalla kertyi yhteensä 61 ottelua, joissa pisteitä syntyi yhteensä 4+9=13 tehopistettä. Mestiksen mestaruutensa Immonen saavutti keväällä 2010.

Numeron jäädyttäminen on suurin kunnianosoitus, jonka seura voi entiselle pelaajalleen osoittaa.

- Jarkko on pelannut huikean uran täällä Joensuussa, johon kukaan muu ei ole pystynyt. Kaukalossa hän antoi aina kaikkensa ja lisäksi vielä pelaajauran jälkeen hän antoi kaikkensa myös seuran taustalla hallituksessa ja omistajana. Se jos mikä kertoo Jarkon rakkaudesta ja sitoutumisesta tähän seuraan, toteaa seuran manageri Jaakko Lipponen. 

- Toivotaan, että 18.3 olevasta Jarkon juhlaottelusta saadaan ikimuistoinen ja vielä kerran täytettyä PKS-Areenan katsomot täyteen, niin kuin ne oli useasti Jarkon peli aikoinakin, päättää Lipponen.

- Nöyrin mielin ja kiitollisena olen tämän valtavan kunnian edessä. Jännityksellä odotan juhla peliä. Hienoa on nähdä vanhoja ystäviä vuosien varrelta, toivottavasti myös katsomot täyttyvät, mukava olisi sielläkin nähdä tuttuja kasvoja, kertoo Jarkko Immonen.

- Seura itsessään on ollut minulle paljon muuta kuin pelkkä jääkiekkojoukkue, se on ollut yhteisö, jonka myötä olen saanut lukuisia ystäviä ja upeita muistoja vuosien varrelta. Mehtimäen jäähalli on kuin toinen koti, sydämestäni toivon, että vanha halli täyttyisi vielä viimeistä kertaa runkosarjassa 18.3, päättää Immonen.

Liput juhla peliin nyt myynnissä alkaen 7€!

Lippu.fi