Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschTerveystaloKoffAutotalo HartikainenHonkarakenneMercedes-BenzNoPain
Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Kiekko-Poikien kotiotteluita koskevat rajoitukset jatkuvat 20.1.2022 saakka.

Kiekko-Poikien kotiotteluita koskevat rajoitukset jatkuvat 20.1.2022 saakka

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 30.12.2021 päätöksen, jossa aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n nojalla Itä-Suomen aluehallintoviraston toimialueen kuntien alueilla kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset.

Määräys ei koske yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään 50 (viisikymmentä) henkilöä ja joissa kaikille osallistujille on määritelty oma istumapaikka. Määritelty istumapaikka tässä päätöksessä tarkoittaa nimikoitua tai numeroitua istumapaikkaa. https://avi.fi/yleistiedoksiannot-ita-suomi

Valtioneuvoston on 30.12 muuttanut asetusta, jolla koronapassin käyttöä rajoitetaan tilapäisesti. Koronapassia ei voi käyttää yleisötilaisuuksissa ja asiakastiloissa vaihtoehtona alueellisille rajoituksille Pohjois-Karjalan sairaanhoitopiirissä. https://valtioneuvosto.fi/-/1271139/koronapassin-tilapaiset-rajoitukset-tulevat-voimaan-etela-savon-ja-pohjois-karjalan-sairaanhoitopiireissa

Näiden 20.1.2022 saakka voimassa olevien rajoitusten mukaisesti seuraavat tammikuussa pelattavat Kiekko-Poikien kotiottelut pelataan tyhjille katsomoille:

4.1 JoKP-RoKi

14.1 JoKP-SaPKo

15.1 JoKP-K-Espoo

Otteluihin ennakkolipun lippu.fi:stä ostaneet asiakkaat voivat tehdä palautuspyynnön osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/ tammikuun loppuun mennessä. Mikäli asiakas tahtoo vaihtaa Lippupisteen kautta ennakkoon ostamansa lipun, hän voi olla yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun.

Liput voidaan vaihtaa samanhintaisiin lippuihin johonkin otteluun keväämmällä ilman muita kuluja. Lippuvaihto onnistuu puhelimitse. Lippupisteen Kuluttajapalvelut palvelee lipun ostaneista numerossa 0106331030 (Puhelun hinta on matkapuhelinverkon liittymästä soittaessa 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min) arkisin klo 10–16.

Toimistolta irtolipun ostaneet voivat pyytää hyvitystä käymällä toimistolla. Toimistolta ostettu lippu on mahdollista vaihtaa myös ns. vaihtolippuun, joka on käytettävissä myöhemmin keväällä pelattavissa kotiotteluissa.

Kaudelle 2021–2022 kausikortin ostaneisiin olemme yhteydessä ensi viikon aikana.

Lisätiedot:

Kalle Kerman,
Toimitusjohtaja
Joensuun Kiekko-Pojat

Puhelinnumero: 0400-299209
[email protected]
[email protected]