Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Kiitos yleisölle, joukkueelle ja ottelutapahtuman tekijöille!

08.11.2021

Suuret kiitokset paikalla olleelle yleisölle. Nähtiin jälleen kerran se, että kyllä yleisö on se mikä tekee tapahtumasta tapahtuman. Ero on suuri viime vuoteen verrattuna. Kiitos ja hatun nosto myös joukkueelle, joka tarjosi heti kotiareenalle paluussaan kaksi vauhdikasta ja tapahtumarikasta ottelua, sekä kaiken lisäksi kaksi hienoa voittoa.

Oli mahtavaa päästä pitkästä aikaa järjestämään tapahtumia PKS Areenalla ja saimme pitkästä aikaa myös hyvän määrän yleisöä paikalle ja tunnelmaa halliin. Yleisömäärä yllätti meidät positiivisesti ja pääsimme heti ensimmäisen ottelun järjestelyiden osalta pistämään parasta tiskiin jokainen.

Yleisöä saapui paikalle niin paljon, että jokainen tekijä joutui tekemään kovan päivätyön omalla vastuualuellaan, että saimme hommat toimimaan. Loppujen lopuksi onnistuimme siinä hyvin - ainakin palautteen perusteella. Parannettavaakin jäi ja seuraaviin kotipeleihin pystymme petraamaan varmasti joka saralla. Alku oli kuitenkin lupaava ensimmäisen viikonlopun perusteella, joten tästä on hyvä jatkaa kehittämistä ottelutapahtuman osalta. Seuraava kotiottelu pelataan 3.12 PKS-Areenalla, joten toivottavasti näemme samanlaisen määrän yleisöä silloinkin katsomossa. Tervetuloa, tehdään yhdessä tästä kaudesta ikimuistoinen!

Jäähallin tulipalon jälkeiset kuukaudet ovat olleet varsin hektistä ja mukana on ollut paljon ihmisiä ja yrityksiä mahdollistamassa ”Paluuta Mehtimäelle”.Kiitos vielä kaikille, jotka olivat mukana hallin puhdistamisessa ja korjauksissa sekä ottelutapahtuman järjestelyissä:

Eezy Henkilöstöpalvelut (KarelPro Oy), Joensuu Wolves, Les Miracles, FC Hertta, KST, KuulLux Tuomas Pippola, Korpipaja, Juniori Jokipojat, Fabrik, Skutsi Media, Nurkanvaltaajat Joonas Korhonen, Mainoskilpi Muhonen, Amarillo, Wanha Aitta, Koff, Mikon Pomppulinnat, Heinosen Leipomo, Kespro, Prisma, Sähköasennus Kuronen, Joen Kilpituote, Susirajan Punamustat, Polygon, Joensuun kaupunki, Karelian Lihajaloste, Suomen Jääkiekkoliitto, Joensuun Jääkiekkotuomarit ja koko jäähallin henkilökunta.

Kalle Kerman,
Toimitusjohtaja

Mestis