Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschTerveystaloKoffAutotalo HartikainenHonkarakenneMercedes-BenzNoPain
Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Kohei Sato Kiekko-Poikiin!

Dataline

Kohei Sato Kiekko-Poikiin!

Joensuun Kiekko-Pojat on solminut uuden pelaajasopimuksen tulevaksi kaudeksi, kun keskushyökkääjä Kohei Sato saapuu Joensuuhun.

25-vuotias ja 185cm pitkä Japanin maajoukkuehyökkääjä Sato on pelannut viisi edellistä kautta Yhdysvaltojen kovaa yliopistosarja NCAA:ta Bentleyn ja New Hampshiren riveissä. 

Sato pelasi NCAA:ssa viiden kauden aikana yhteensä 135 ottelua tehoin 15+26=41. Parhaan kautensa pisteiden valossa hyökkääjä pelasi kaudella 2019–2020, kun hän teki 32 ottelussa tehopisteet 7+10=17 kovassa New Hampshiren joukkueessa.  Päättyneellä kaudella Bentleyn riveissä Sato teki 31 otteluun tehot 5+7=12. Maaotteluita Japanin paidassa Satolle on kertynyt 10 ottelua, jossa hyökkääjä on tehnyt tehopisteet 2+4=6.

Eteenpäin urallaan haluava erittäin nopea Sato on  kokonaisvaltainen pelaaja, joka pystyy auttamaan Kiekko-Poikia kaikissa pelitilanteissa.

Seuran manageri on erittäin tyytyväinen uudesta vahvistuksesta.

- Sato on pelaajatyyppi, jota tarvitsemme. Hän on monipuolinen keskushyökkääjä, joka pystyy pelamaan monessa eri roolissa ja antaa aina kaikkensa kaukalossa. Lisäksi Sato omaa myös valtaisan luisteluvoiman ja nopeuden, joka tulee aiheuttamaan vastustajille ongelmia, toteaa seuran manageri Jaakko Lipponen.

Kohei Sato saapuu innoissaan Joensuuhun.

- Olen todella innoissani, kun pääsen Joensuuhun. Haluan auttaa joukkuetta voittamaan mestaruuden ja samalla itse kehittyä pelaajana, toteaa Sato.