Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Kupiainen palaa Joensuuhun - Leevi Karjalainen Ketterästä Kiekko-Poikiin

13.05.2022

KUPIAINEN PALAA JOENSUUHUN - LEEVI KARJALAINEN KETTERÄSTÄ KIEKKO-POIKIIN

Joensuun Kiekko-Pojat on solminut kaksi tärkeää pelaajasopimusta tulevaksi kaudeksi, kun puolustajat Wiljami Kupiainen ja Leevi Karjalainen pukevat Kiekko-Poikien paidan päälle tulevana kautena.

25-vuotias Kupiainen palaa vuoden tauon jälkeen Joensuuhun. Päättyneellä kaudella Kupiainen oli Savolinnan SaPKon tehokkain puolustaja ja koko joukkueen neljänneksi kovin pistemies. Wiljami pelasi viime kaudella SaPKossa yhteensä 51 ottelua tehoin 5+22=27.

Uutena miehenä Kiekko-Poikiin saapuu tuore Mestiksen mestari Leevi Karjalainen. 22-vuotias Karjalainen pelasi viime kaudella Imatran Ketterän paidassa. Puolustaja teki 42 ottelussa tehopisteet 2+7=9. Karjalaiselta löytyy myös Liiga kokemusta Lappeenrannan SaiPan paidasta yhteensä 22 ottelun verran, jossa puolustaja on tehnyt tehopisteet 1+3.

Seuran manageri Jaakko Lipponen ja päävalmentaja Kari Martikainen kommentoivat tuoreita sopimuksia seuraavanlaisesti.

- Hieno asia, että Kupiainen palaa vuoden tauon jälkeen takaisin Joensuuhun. Wiljami on hyvin liikkuva kiekollinen puolustaja, joka tuo joukkueeseen paljon taitoa ja juonikkuutta. Lisäksi hän on sarjan parhaita ylivoimaa pelaavia puolustajia, kertoo manageri Lipponen.

- Karjalainen on minulle tuttu puolustaja monen vuoden takaa. Hän on sarjan parhaita all-around puolustajia. Leevi pelasi isoja minuutteja Ketterän ykköspakkiparissa loppukaudella ja playoffeissa. Hän tekee varmaa ja erittäin laadukasta työtä joka ilta kaukalossa. Tiedämme tarkalleen millaisen puolustajan saamme Kiekko-Poikiin, päättää päävalmentaja Martikainen.

Mestis