Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Nuorille junioreille sopimukset Kiekko-Poikiin!

27.03.2022

NUORILLE JUNIOREILLE SOPIMUKSET KIEKKO-POIKIIN

Joensuun Kiekko-Pojat on solminut kolme pitkää pelaajasopimusta, kun nuoret pelaajat Lasse Vatanen,18, Veeti Matikainen,17, ja Rasmus Kankkunen,18, ovat allekirjoittaneet sopimukset edustusjoukkueeseen. Kaikki sopimukset on 2+1 vuotisia.

18-vuotias hyökkääjä Lasse Vatanen on jo tällä kaudella esiintynyt Kiekko-Poikien Mestis otteluissa kahdeksan kertaa ja viimeistellyt pelatuissa otteluissa tehopisteet 1+1.

Hyökkääjä Veeti Matikainen ja puolustaja Rasmus Kankkunen ovat myös esiintyneet tänä vuonna edustusjoukkueen peleissä. Molemmille on kertynyt Mestis otteluita neljä kappaletta.

- Nuoret miehet ovat tällä kaudella pääseneet näyttämään meillä taitojaan ja kaikki ovat pelanneet hyvin Mestis otteluissa. He kaikki ovat kulkeneet rauhassa joensuulaisen junioripolun läpi ja nyt on aika ottaa seuraava askel pelaajana eteenpäin meillä edustusjoukkueessa. Tämä on myös hieno asia meidän seuralle, sillä Joensuulaisuus ja Pohjois-Karjalaisuus on suurena arvona meidän organisaatiossa, toteaa seuran manageri Jaakko Lipponen.

Mestis