Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Puolustajat Pennanen, Puhakka ja Silvennoinen Kiekko-Poikiin

26.07.2021

Joensuun Kiekko-Pojat on solminut kolme pelaajasopimusta tulevaksi kaudeksi, kun puolustajat Toivo Pennanen, Santeri Silvennoinen ja Ville Puhakka pukevat Kiekko-Poikien paidan päälle tulevana kautena.

 

Kiekko-Poikiin saadaan myös lisää omankylän pelaajia, kun 23-vuotias monipuolinen puolustaja Toivo Pennanen palaa kasvattajaseuraansa. Viime kaudella Pennanen pelasi Heinolan Peliitoissa 13 ottelua tehoin 1+4=5. Mestis kokemusta Pennaselta löytyy yhteensä 89 ottelua, jossa puolustaja on tehnyt tehopisteet 6+25=31. Lisäksi  puolustajalta löytyy kokemusta 7 ottelun verran Liigasta Vaasan Sportin paidasta kaudella 2018-2019.

 

Toinen joensuulainen paluumuuttaja on 22-vuotias Santeri Silvennoinen. Puolustaja pelasi viime kauden Suomi-Sarjassa JHT:n paidassa. Rikkonaisen Suomi-Sarja kauden aikana Silvennoinen pelasi Kalajoella 6 ottelua tehoin 2+3=5. Edellisen kauden Silvennoinen pelasi Mestistä Jokipojissa 12 ottelun verran tehoin 0+3. 

 

21-vuotias Puhakka oli viime kaudella kaudella  HIFK:n U20- joukkueen tehokkain puolustaja. Kauden 2019-2020 Puhakka pelasi tehokkaasti Kalpan U20- joukkueessa ja teki nuorten SM-liigassa 38 ottelussa tehot 3+19=22. Alkava kausi on rightin puolen puolustajalle ensimmäinen Mestis-tasolla.

 

Seuran päävalmentaja Kari Martikainen kommentoi tuoreita sopimuksia seuraavanlaisesti.

" Saatiin puolustukseen nyt leveyttä ja monipuolisia puolustajia. He pystyvät pelamaan kiekollista peliä ja myös fyysistä peliä, toteaa Martikainen."

Joukkue kokoontuu yhteen ja aloittaa jääharjoittelun viikon päästä maanantaina.  

 

Kiekko-Pojat kaudella 2021-22:

 

Maalivahdit:

 

Kasper Lehikoinen

Leevi Nikkinen

 

Puolustajat:

 

Esa Lehikoinen 

Ville Puhakka

Toivo Pennanen

Santeri Silvennoinen

Santeri Koponen

Ville Räsänen

Oskari Seppälä

Miika Heiskari

 

Hyökkääjät:

 

Aaron Miller

Jussi Tammela

Aatu Luusuaniemi

Joel Kerkkänen

Olli Sorsa

Teemu Siironen

Ville Sivonen

Niko Kuiri

Eemeli Jeskanen

Jonne Brygger

Jani Taskula

Julius Korjus

Miska Hattunen

Mestis