Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenTerveystaloKoffFabrikBavaria LaakkonenHonkarakenne
Joensuun Kiekko-Pojat

HIFK lainaa puolustaja Niko Seppälän Jokipoikiin

Jokipoikien ja Helsingin IFK:n välinen yhteistyö jatkuu aktiivisena. Jokipojat saa puolustuspäähänsä IFK:sta erittäin lupaavan puolustajan Niko Seppälän toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Seppälä on IFK:n oma kasvatti, joka on pelannut viimekaudet seuran A-junioreissa Nuorten SM-liigaa. Viime kausi oli Seppälän osalta erittäin tehokas, hän oli koko sarjan parhaimpia puolustajia ja ”Kollien” tehokkain puolustaja. Tehokas kausi poiki myös paikan Minnesota Wildin kehitysleirille heinäkuussa, sekä kolmivuotisen liigasopimuksen IFK:n kanssa.

-Hienoa, että saimme Nikon joukkueeseemme! Toistaiseksi voimassa oleva lainasopimus tuo meille myös lisäaikaa katsoa rauhassa vapailla markkinoilla olevia pelaajia niin puolustukseen kuin hyökkäykseen. Se tulosyksikön hyökkääjä on ykkösprioriteettimme, puheenjohtaja Jarkko Immonen kommentoi.

Helsingin IFK luonnehtii Seppälää kiekollisesti lahjakkaaksi puolustajaksi, joka pystyy tekemään pisteitä. Vahva kaksinkamppailija ei peruuttele maalinedustan kahinoissa. 182 senttinen ja 84 kiloinen puolustajalupaus pelasi ensimmäisen ottelunsa IFK:n edustusmiehistössä syyskuussa CHL-ottelussa HC Bolzanoa vastaan.

-Olemme etsineet kärkihyökkääjän ohella myös puolustukseemme leveyttä. Erittäin hienoa, että se puolustaja saatiin yhteistyöseurastamme Helsingin IFK:sta, heitä pitää kiittää tästä mahdollisuudesta. Erittäin mielenkiinnolla odotan näkeväni Nikon jäällä, kyseessä on hyvin lupaava puolustaja. Puolustuksemme alkaa olla nyt siinä kuosissa, missä sen pitääkin tässä vaiheessa kautta olla, päävalmentaja Jouni Varis toteaa.

-Seppälän mahdollisesta saapumisesta Joensuuhun olemme keskustelleet IFK:n kanssa jo pidemmän aikaa, mikäli Suomen Cup olisi jatkunut osaltamme, olisi hän tullut meille jopa aiemminkin. Nyt hän on harjoitellut ja pelannut IFK:n edustus- ja A-nuorten joukkueissa, Varis jatkaa.

Seppälä ja koko muu ärjyjoukkue on tavattavissa keskiviikkona 26.9 klo.17:00 Joensuun Prismassa. Luvassa muun muassa pelaajaesittelyjä ja -haastatteluja, sekä nimikirjoitusten jakoja ja yhteiskuvia. Mukana myös ärjymaskotti! Joukkue nähdään seuraavan kerran tositoimissa sarja-avauksessa perjantaina 28.9 klo.18:30 PKS-Areenalla. Suomen Seniorikodit tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kaikille 75-vuotta täyttäneille!

Lämpimästi tervetuloa!