IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff

Kapteenisto kaudelle 2018-2019 valittu!

Koff

Jokipojat ovat valinneet kapteenistonsa kaudelle 2018-2019. Kapteenin roolin ottaa joukkueen nestori, Mehtimäen talonmiehenäkin tunnettu Esa Lehikoinen. Varakapteeneina toimivat hyökkääjät Mika Koivisto, Joonas Larinmaa, sekä Janne Hämäläinen.

Ärjynutussa Esa Lehikoinen on nähty kapteenin roolissa vain yksittäisissä otteluissa, mutta tällä kaudella C-kirjain koristelee puolustajakonkarin rintaa vakituisesti. Viimekausina Jokipojissa kapteenina ovat toimineet pelaajauransa lopettanut Juuso Akkanen, sekä mestis-uransa lopettanut Samu Pitkänen. 

-Kapteenin rooli on iso kunnia, tässä koitetaan vanhempana pelaajana olla yhdessä varakapteeniston kanssa esimerkkinä nuorelle joukkueelle niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, Lehikoinen sanailee.

Varakapteenistossa jatkaa viimekauden tapaan Mika Koivisto, joka laittaa kaukalossa kaikkensa likoon joukkueen ja logon puolesta. Koivisto on myös esimerkkinä ja hengenluojana pukukopissa, josta saatiinkin viimekaudella jo kuvamateriaalia joukkueen sosiaalisessa mediassa. Koivisto toimi harjoituskauden otteluissa joukkueen kapteenina, sillä Lehikoinen on vielä parannellut vammaansa.

Ensimmäistä kertaa varakapteenin "natsat" Jokipojissa saavat Joonas Larinmaa, sekä Janne Hämäläinen. Hämäläiselle varakapteenin A-kirjain on tuttu Helsingin IFK:n A-junioreista, mutta Larinmaa on kapteenistossa ensimmäistä kertaa urallaan.

-Hyvät on tottakai fiilikset ja ennen kaikkea on iso kunnia saada A-kirjain rintaan seurassa, jossa aikoinaan sai mahdollisuuden päästä pelaamaan Mestis-kiekkoa. Jotain on varmasti tullut tehtyä oikein, että on saanut tämänkaltaisen luottamuksenosoituksen. Tämä on ensimmäinen kerta jääkiekkourallani, kun minut valitaan kapteenistoon, niin siinäkin mielessä tämä on ainutlaatuista. Ensimmäisenä minulle kirjaimesta tulee mieleen vastuu ja luottamus. Minun tehtävä on omalla toiminnallani näyttää, että olen sen vastuun ja luottamuksen arvoinen, Larinmaa toteaa.