Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Auta Ärjyä – varmista jääkiekkoilun tulevaisuus Joensuussa!

18.03.2020

Tästä kaudesta piti tulla pitkästä aikaa menestys. Alkukauden pienen hapuilun jälkeen joukkueemme pelasi nousujohteisen kauden ja kirimme tasaisessa Mestiksessä kolmannelle sijalle, mikä näkyi myös ilahduttavasti kasvaneissa yleisömäärissä. Sairastupa alkoi lupaavasti tyhjentyä ja pudotuspelien vastustajakin oli selvillä, kunnes koronavirus tuli kuvaan mukaan ja esti yleisötilaisuuksien järjestämisen myös Suomessa.

Vaikka Mestis onkin vuosi vuodelta yhä tasokkaampi ja pelit yhä tasaisempia ja viihdyttävämpiä, ei seuraliiketoiminnan pyörittäminen ole helppoa. Ylimääräisiä voittovaroja ei pääse pahemmin kertymään, vaan me, kuten muutkin mestisjoukkueet joudumme toimimaan turhankin niukalla budjetilla. Epidemioille ei mitään mahda, mutta tällä kertaa ajoitus sattui pahimpaan mahdolliseen aikaan. Jokipoikien osalta kysymys on jopa 150 000 euron suorasta tulon menetyksestä. Lisäksi, vaikka liiketoiminta pysähtyi nyt kuin seinään, kuluja ja maksuja jäi päälle. Niihin koronakaan sentään pysty, vaikka kaikkeen muuhun näköjään pystyykin.

Seuran taloudellinen tilanne on sen vuoksi vakava ja tällä hetkellä teemme hartiavoimin töitä, että Mestis-jääkiekkoilun tulevaisuus Joensuussa saataisiin pelastettua ja sen myötä taattua 500 lahjakkaalle juniorillemme jatkossakin mahdollisuus pelata oman seuran edustusjoukkueessa.

Jääkiekkoilulla on Joensuussa pitkät ja kunniakkaat perinteet ja Jokipoikien ystäviä on paljon. Tarvitsemme nyt tukeasi enemmän kuin koskaan. Hanki pelaajan nimikirjoituksella varustettu Ärjysydän-kiekko ja auta meidät pahimman yli: pronssikiekko maksaa 50 euroa, hopeakiekko 100 euroa ja kultakiekko 150 euroa. Kiekon voit ostaa verkkokaupastamme tästä linkistä. Yrityksille on tarjolla Ärjykumppanuus-paketti, joka sisältää aitiokausikortin ja mainontapalveluja. Paketin hinta on 2500 euroa ja sitä voit kysyä seuran toimistolta.

Elämä tulee jatkumaan virusepidemian jälkeenkin, vaikka juuri nyt se ajatus saattaakin tuntua hiukan kaukaiselta. Ratkaisevaa silloin on, millaisista asetelmista syksyllä pääsemme jatkamaan.

Merkkejä on jo nyt ilmassa, että tämä kriisi voisi aukaista myös jämähtäneitä asetelmia koko kotimaisessa huippujääkiekkoilussa, kun kaikki puhaltavat samaan hiileen. Mestiksen merkitys ymmärretään nyt paremmin ja varsinkin se, jos sarjaa ei enää olisi. Myös liiketoiminnan kehittämiseen oli jo ennen virusepidemiaa näköpiirissä uusia ratkaisuja, joilla seurojen taloutta saataisiin eteenpäin.

Ei anneta tämän tilaisuuden mennä hukkaan. Yhdessä tästä selviämme ja entistä yhtenäisempinä jatkamme!

Ystävällisin kiekkoterveisin,

Jarkko Immonen, puheenjohtaja
Pelaajat

Valmentajat
Huoltajat

 

P.S. Ärjysydän-kiekon hankkineet saavat seuran kunniajäsenyyden ja nimensä Ärjyä pelastamassa tauluun jäähalliin.

Mestis