IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff

Elias Ulander ja Terry And Jokipoikien vahvuuteen

Koff

Yhteistyöseura HIFK:n sopimuspelaajat Elias Ulander ja Terry And liittyvät Jokipoikien miehistöön toistaiseksi voimassa olevilla lainasopimuksilla.

Jokipojat vahvistuu toistaiseksi voimassa olevilla lainasopimuksilla yhteistyöseura HIFK:sta saapuvilla puolustaja Elias Ulanderilla ja hyökkääjä Terry Andillä.

Ulander, 22, on joensuulaisille tuttu pelaaja jo viime kaudelta, kun taitava ja hyvin liikkuva kiekollinen puolustaja edusti kahden ottelun verran ärjypaitoja Mestiksessä saalistaen yhden syöttöpisteen. Lisäksi Ulander kiekkoili viime kauden aikana HIFK:n A-nuorissa, HIFK:n liigajoukkueessa ja KooKoon riveissä.

Ulander on Helsingin IFK:n oma kasvatti. Lahjakas puolustaja on voittanut urallaan C-nuorten SM-pronssia, Nuorten SM-pronssia ja Liigasta pronssia HIFK:n pelipaidasta. Kaudella 2016–17 Ulander voitti Nuorten SM-liigan puolustajien pistepörssin ja valittiin sarjan parhaaksi puolustajaksi. Liigaotteluja Ulanderille viimeisen kolmen kauden aikana yhteensä 70.

And, 21, on alunperin Etelä-Vantaan Urheilijoiden kasvatti. Oikealta laukova laitahyökkääjä on pelannut junioreissa myös Jokereiden, Kiekko-Vantaan, Karhu-Kissojen ja HIFK:n riveissä. And vietti myös kaksi kautta Pohjois-Amerikassa New Hampshiren juniorijoukkueissa. Tililtä löytyy A-nuorten SM-hopea 2017 Ässistä ja A-nuorten SM-pronssi 2018 HIFK-paidasta.

Nopea laitahyökkääjä nakutti viime kaudella HIFK:n A-nuorissa 40 ottelussa tehot 10+23 ja toimi joukkueen kapteenina. Lisäksi Andin tilille kertyi 14 liigaottelua, joissa hän saalisti tehot 1+1.

TERVETULOA ÄRJYPAITAAN, ELIAS JA TERRY!