Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Maalitykki Saku Kivinen haluaa ottaa vielä seuraavan stepin ärjynutussa

06.04.2020

Viime kaudella lopullisen läpimurtonsa Mestiksen vaarallisimpien hyökkääjien joukkoon tehnyt maalitykki Saku Kivinen haluaa ottaa vielä seuraavan stepin pelaajana ensi kaudella ärjypaidassa.

Maaliverkot heiluu tiuhaan, eikä vastustajalla ole kaksinkamppailuissa tämän miehen kanssa kivaa. Saku Kivinen on pelasi viime kaudella uransa tehokkaimman Mestis-kauden ja läväytti taululle 47 ottelussa 42 paunaa (21+21).

– Pisteiden valossa se oli uran paras kausi, mutta kyllä silti parannettavaa jäi. Aika epätasainen kausi omalta osalta. Parhaimmillaan hyvää lätkää pelasin, mutta vielä on tekemistä jos ajattelee esimerkiksi sitä Liigassa pelaamista. Kokonaisvaltaisesti pitää olla vielä parempi jokaisella osa-alueella, Saku Kivinen kertoo.

Kiviselle jatkosopimus Jokipoikiin oli luonnollinen ratkaisu.

– En nähnyt mitään syytä miksi en jatkaisi täällä. Homma toimii, Kivinen linjaa.

– Jokipojat on hieno paikka pelata. Jäähallissa on puitteet kunnossa ja muutkin urheilumahdollisuudet kunnossa. Hyvin olen viihtynyt Joensuussa, Kivinen jatkaa.

Kivinen haluaa ensi kaudella ottaa seuraavan stepin eteenpäin pelaajana.

– Lähdetään parantamaan ja tekemään kaikki sen eteen, että ensi keväänä mennään pitkälle joukkueena, Kivinen toteaa.

Jokipojat oli viime kaudella runkosarjan kolmas, mutta pudotuspelit jäivät pelaamatta koronaviruksen takia.

– Kyllä se harmitti tietenkin, ettei päästy näyttämään mihin meistä olisi kevään tosipeleissä ollut. Meillä oli kuitenkin aika kova joukkue kasassa ja mahdollisuudet mennä ihan päätyyn asti, Kivinen sanoo.

Nyt maalinälkäisen hyökkääjän katseet on käännetty kohti ensi kautta. Vantaalaislähtöinen Kivinen on palannut kotikonnuilleen harjoittelemaan.

– Tykkään treenata, niin siinähän se aika menee, Kivinen päättää.

 

Mestis