IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Joensuun Kiekko-Pojat

Otteluennakko: Peliitat-Jokipojat

Jokipoikien kahden ottelun viikko käynnistyy keskiviikkona Heinolassa Peliittojen vieraana klo.18:30. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kolme kertaa tällä kaudella ja otteluvoitot ovat Jokipojille 2-1. Jokainen ottelu on päättynyt maalin erolla.

Jokipojat kiitävät Savo-Karjalan Linjan bussillaan kohti Heinolaa keskiviikkona. Illalla Heinolassa odottaa runkosarjan kymppi Peliitat. Sarjasijoitusta ei käy kuitenkaan katsominen, sillä joukkueet ovat pelanneet kolme erittäin tasaista vääntöä tällä kaudella, joista jokainen ottelu on päättynyt vain yhden maalin erolla. 

Ex-hyökkääjä Jani Keinäsen luotsaama Peliitat aloitti vuotensa voitokkaasti kaatamalla KeuPa HT:n 1-3. Heinolalaiset lähtevät keskiviikon kamppailuun kuitenkin tappio niskassaan kun RoKi haki viime lauantaina täydet pisteet Heinolasta lukemin 1-4.

-Kolme peliä ollaan nyt pelattu vastakkain ja se ollaan Peliitoista opittu että erittäin sitkeä joukkue siellä on vastassa. Eivät ole varmastikaan tuloksellisesti tyytyväisiä tähän kauteen, ovat hävinneet tosi monta peliä vain maalin erolla. Tasainen ja kova kamppailu on varmasti taas keskiviikkona tiedossa. Jos pisteet meinataan Joensuuhun ottaa, niin meidän pitää olla alusta asti hereillä, rytmittää peliä hyvin ja pelata järkevästi kiekolla, päävalmentaja Jouni Varis ennakoi.

Jokipoikien putki on liikkunut viime aikoina erinomaisesti. Neljän ottelun voittoputkessa porskuttava ärjylauma janoaa pisteitä saavuttaakseen sarjan kärkipaikat jälleen itselleen. Jos joukkueelle kuuluu hyvää tuloksellisesti, niin hyvää kuuluu myös loukkaantumisosastolle. Keskiviikkona paluun pelikentille tekee Wiljami Kupiainen, joka on ottanut pelituntumaa A-junioreista. Myös Joel Olkkosen tilanne alkaa näyttää paremmalta, runkopuolustaja on ollut jo joukkueen jääharjoituksissa mukana.

-Hieno juttu, että Wiltsu saadaan mukaan peleille. Melko kapealla ollaan menty puolustuspään suhteen. Olkkonen oli jo tänään musta harjoituspaita päällä, eli on harjoitellut jo ihan täysipainoisesti. Katsotaan ehtiikö "Olgi" myös tällä viikolla mukaan, hänen osaltaan odotamme lääkärin varmistusta pelikunnosta. 

Myös maalivahtivalinta keskiviikolle on jo tehty. 

-"Härski" (Joonas Harald) pelaa, Varis paljastaa.

Kokoonpanoon paluun tekevät myös Helsingin IFK:ssa kuuden ottelun verran käväissyt Janne Hämäläinen ja Miro Väänänen, joka huilasi edellisen ottelun "kymppitilin" täyttyessä. 

Keskiviikon ottelu Peliitat-Jokipojat on katsottavissa Elisa Viihde Sport -kanavilta klo.18:20 alkaen.