IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff

Petrus Palmu jahtaamaan nälkäisenä NHL-paikkaa – ”Ei voi kuin vain nauttia mahdollisuudesta”

Koff

Jokipoikien kasvatti Petrus Palmu lähtee tavoittelemaan pelipaikkaa Vancouver Canucksin NHL-miehistöstä luottavaisin mielin.

Petrus Palmu ei juuri esittelyjä kaipaa. Taitava taskuraketti on harjoitellut kesällä monipuolisesti kotonaan Joensuussa.

– Kesä on sujunut hyvin. Olen pääosin harjoitellut Joensuussa. Monipuolisesti on tullut harjoiteltua. Nopeuteen ja räjähtävyyteen on kiinnitetty eniten huomiota, Petrus Palmu kertoo.

SM-liigan vuoden tulokkaaksi kaudella 2017–18 valittu Palmu on viilettänyt nyt Jokipoikien Mestis-joukkueen jääharjoituksissa.

– Virtaa on Jokipojilla selvästi ja mukava saada itse jäätuntumaa kotona. Livetuloksista on tullut kausien aikana seurattua aina tuloksia edellisinä vuosina, kun tuttuja täällä pelaa, niin on mukava seurata, Palmu sanoo.

Viime kaudella Palmu pelasi syksyn AHL-kiekkoa Utica Cometsin pelipaidassa, mutta loppukauden lupaava 22-vuotias laitahyökkääjä viiletti lainapestillä tutussa TPS-miehistössä. Alkavalle kaudelle pehmeäkätinen, juonikas ja vikkeläkinttuinen Palmu on vielä entistäkin valmiimpi taistelemaan pelipaikasta kesällä 2017 joensuulaishyökkääjän varanneen Vancouver Canucksin NHL-miehistössä.

– Hyvillä mielin lähden taistelemaan pelipaikasta harjoitusleirille. Hienoa, että on mahdollisuus taistella tuollaisesta pelipaikasta. Ei voi kuin nauttia tuosta mahdollisuudesta, Palmu kertoo.

Tsekkaa taiturimaisen Jokipojat-kasvatin haastattelu kokonaisuudessaan yltä.