IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff

PKS Areena -yhteistyö jatkuu

Koff

Jokipojat ja pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Pohjois-Karjalan Sähkö ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jossa jäähalli jatkaa PKS Areena -nimellä ainakin vuoteen 2022 saakka. Sopimuksen aikaisempi jakso kattoi vuodet 2017-19 ja sitä haluttiin edelleen jatkaa option mukaisesti.

– Kokemuksemme hallin nimikumppanuudesta ja siitä saaduista hyödyistä ovat erittäinkin hyviä, minkä pohjalta päätös yhteistyön jatkumisesta oli helppo tehdä. Yhteistyösopimukseen sisältyy myös pääkumppanuus Jokipojissa ja tämä yhdessä hallinimikumppanuuden kanssa antavat käyttöömme suurimman mahdollisen viestintäalustan Jokipoikia seuraavaan kiekkoyhteisöön, vahvistaa Kimmo Tolvanen PKS:ltä.

Jokipoikien puolelta ollaan myös iloisia sopimuksen jatkumisesta.

– Hallikumppanuus on meille erittäin tärkeä seuran ilmeen kannalta ja mikä parasta, niin saamme tehdä yhteistyötä siinä pitkäaikaisen kumppanimme Pohjois-Karjalan Sähkön kanssa. PKS on ollut hyvä, mutta myös vaativa kumppani. Palvelun on pelattava ja liiketoiminnan hyötyjä on synnyttävä, jotta yhteistyölle on ollut mahdollista saada jatkuvuutta, juttelee sopimuksesta vastaava Kai Nuutinen Jokipojista.