IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Joensuun Kiekko-Pojat

Suomen mestari Jaakko Kuusisto sytyttämään Mehtimäkeä – ”Joukkue edellä mennään”

Kausikorttiale

Röyhkeä ja taitava Jaakko Kuusisto tunnetaan energisestä pelityylistään sekä hyökkäyspään taidoista. Aina iloinen veijari on valmis sytyttämään maaleilla ja taklauksillaan Mehtimäen jäähallin illasta toiseen.

Viime keväänä Suomen mestaruuden HPK:n riveissä voittanut 21-vuotias laitahyökkääjä Jaakko Kuusisto on valmis suureen rooliin Jokipoikien tulosyksiköissä.

– Joukkue edellä mennään. Pyrin tekemään tulosta ja ottamaan ison stepin uralla. Kyllä täällä pelataan vauhdikasta kiekkoa.

Kuusisto käväisi viime kaudella lyhyet lainapätkät Mestiksessä Ketterässä ja KeuPa HT:ssa tehden 12 peliin seitsemän tehopistettä, joten sarjan vaatimuksetkin ovat entuudestaan tuttuja.

– Mestiksessä mennään kovaa ja aina ei ole niin paljon järkeä mukana.

SM-liigassa 30 ottelua pelannut lupaava laitahyökkääjä on voittanut urallaan C-nuorten SM-sarjan pistepörssin ja hyvinkääläinen on valittu myös Nuorten SM-liigan tähdistökentälliseen.

HPK:n A-nuorissa Kuusisto takoi kovaa jälkeä Erkka Seppälän rinnalla. Nyt vierellä on kirmannut Jokipoikien harjoituksissa taikuri Joonas Larinmaa ja maestro Tatu Kokkola, joten tarjoilu on kunnossa myös nyt. 

– Toivottavasti pystyn olemaan iso apu tälle joukkueelle ja auttamaan meitä menemään pitkälle.

Joensuun kaupunkiin pelintekotaidoistaankin tunnettu hyökkääjä ei ole vielä ehtinyt kunnolla tutustumaan.

– Pukukoppiin olen sopeutunut hyvin ja kaupunki vaikuttaa hyvältä. Vielä en ole kuitenkaan ihan hirveästi paikkoihin ehtinyt tutustumaan,

Katso koko haastattelu yltä.