IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Joensuun Kiekko-Pojat

Tehohyökkääjä Joonas Larinmaa jatkaa! Porilaislahjakkuus Julius Harttunen täydentää hyökkäystä.

Kausikorttiale
Kausikorttiale
Kausikorttiale
Kausikorttiale

Jokipojat saa hyökkäykseensä erittäin kovan luokan vahvistuksia, kun joensuulaisyleisölle tuttu Joonas Larinmaa on allekirjoittanut jatkosopimuksen ensi kautta koskien! Porilaisosastoa Jokipojissa tulee vahvistamaan myös hyökkääjälahjakkuus Julius Harttunen.

Väkkärämäinen hyökkääjä Joonas Larinmaa jatkaa ärjypaidassa! Turusta Forssan kautta aikanaan Joensuuhun ponnahtanut Larinmaa on kuulunut jo useamman kauden Jokipoikien kärkipelaajiin ollen muun muassa joukkueen paras pistemies kaksi viimeistä kautta. Viime kaudella kapteenistoonkin kuulunut Larinmaa tehoili 49 otteluun komeat 43 pistettä (20+23). Larinmaan sopimuksessa on Liiga-optio syyskuun puoleen väliin saakka.

-Larinmaan jatkaminen oli tottakai minulle iso intressi koko ajan. Kyseessä on ajoittain jopa dominoiva pelaaja Mestikseen ja Joonas on myös kiven kova urheilija. Mielestäni hän ei ole vielä näyttänyt koko pistepotentiaaliaan, joten uskon, että hänestä on saatavissa irti vieläkin enemmän. Hän halusi katsoa mahdollisuuksiaan kohtuu pitkään, mutta missään vaiheessa ei ole ollut epäselvää, etteikö hän Mestiksessä pelatessaan halua edustaa Jokipoikia. Olen luonnollisesti todella tyytyväinen hänen jatkosopimuksestaan, päävalmentaja Joni Petrell myhäilee.

-Joukkue on uudistunut viime kaudesta aika tavalla. Paljon on tullut uusia pelaajia, on myös uudet valmentajat ja siihen päälle vielä vastavalmistuneet pukukoppitilat, niin eihän tässä oikein voi olla muuta kuin odottava ja innostunut fiilis! Petrellin kanssa olen puhunut jonkin verran kevään ja kesän aikana ja ainakin näiden keskustelujen pohjalta olen huomannut, että ajatusmaailmamme pelin suhteen kohtaavat. Mielenkiintoinen kausi on takuulla luvassa, Larinmaa ennakoi.

23-vuotias porilaislähtöinen hyökkääjä Julius Harttunen siirtyy Jokipoikiin Suomi-Sarjan Karhu HT:sta. Hän on ollut Ässien johtavia pelaajia jokaisessa juniori-ikäluokassa ja on päässyt haistelemaan myös Liiga vauhtia. Harttunen on muodostanut junioriurallaan erittäin tehokkaan tehokaksikon yhdessä Jokipojissa niin ikään ensi kaudella pelaavan Matias Varttisen kanssa. Nopeaksi ja taitavaksi luonnehdittu 170 senttinen Harttunen on kulkenut hieman erilaisen polun, sillä Liiga-tarjousten sijaan hän valitsi muutama vuosi sitten normaalin työelämän ja pelasi alasarjoissa, kunnes löysi viime kaudella motivaation pelaamiseen jälleen. Viime kaudella Karhu HT:n paidassa Harttunen nakutti 27 otteluun mojovat 39 pinnaa (11+28).

-”Julle” on mielenkiintoinen kaveri kaiken kaikkiaan.  Fyysisesti loistavassa kunnossa, hyvä luistelemaan ja taitava. Oli Karhu HT:n Suomen Cup:in peleissä parhaimmistoa Mestis-joukkueita vastaan. Aikaisemmin hänen mielenkiintonsa jääkiekkoon vähän lopahti, mutta useiden keskustelujemme jälkeen olen vakuuttunut siitä, että hän laittaa tähän touhuun ”all-in” ja haluaa jääkiekosta vielä itselleen ammatin. Hän kuuluu myös siihen muutaman pelaajan joukkoon Jokipojissa, joista moni ei paljoa tiedä, mutta uskon, että tulevan kauden jälkeen tietää, Petrell kuvailee.

-Hyvä fiilis tuli jätkistä, joukkueesta mitä olen ehtinyt tutustumaan. Kaupunkiin en ole vielä perehtynyt, mutta eiköhän sekin tässä kauden mittaan tule tutuksi. Joukkueelta odotan tietysti menestystä ja itseltäni myös harppausta urallani. Erittäin innolla odotan kauden alkua, Harttunen kommentoi.

Molempien pelaajien sopimus kattaa kauden 2019-2020. Joukkueen rakennus on erittäin hyvällä mallilla ja lisää uutta tietoa pelaajasopimuksista on tulossa tuota pikaa!